hggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond reputehggurak has a reputation beyond repute
Onursal Üye
Çeviri Balonlama
Yönetici

hggurak hggurak isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 15
  1. Sillyputty
    24.Aralık.2021 06:19
    Sillyputty
    Ellerinize saglık, çocukluğumdan kalan Çocuk Haftası dergilerini yıllardır arıyordum, ve artık pek bulabileceğimden ümidim kalmamıştı. Çok uğraşmışsınız, teşekkür ederim.
  2. m.dgn33
    20.Aralık.2019 14:53
    m.dgn33
    Değerli kardeşim,
    merhabalar öncelikle. Sizden bir istirhamım olacak. Ateş Çocuklar İçin Dergisi'ni profesör geçtiğimiz yıllarda sayfaya yüklemiş ve siz konu ile ilgilenmişsiniz. Dergi sayıları elinizde mevcut ise bana gönderme durumunuz var mıdır?
  3. James Bond
    13.Mayıs.2018 02:53
    James Bond
    Not: Epub Ebook Reader programıyla romanı açtım sorunu hallettim.
  4. James Bond
    13.Mayıs.2018 02:24
    James Bond
    Emeğinize sağlık harikasınız benim için çok özel bir şaheserin müzikleri, türkçe balonlama çizgi romanı, foto çizgi romanı, ingilizce çizgi romanları yüklemişsiniz çok zahmet vermişsiniz sağolun varolun sadece Bram Stoker / Dracula Roman versiyonu (e-pub formatında) (0,5 Mb) indirdim ama sadece 3 sayfa açıldı onu da bir sorayım dedim eğer tamamını yüklerseniz sevinirim tekrar teşekkürler.
  5. m.dgn33
    10.Ekim.2017 12:20
    m.dgn33
    Değerli kardeşim,
    merhabalar öncelikle. Sizden bir istirhamım olacak. Ateş Çocuklar İçin Dergisi'ni profesör geçtiğimiz yıllarda sayfaya yüklemiş ve siz konu ile ilgilenmişsiniz. Dergi sayıları elinizde mevcut ise bana gönderme durumunuz var mıdır?
  6. SaMaNtHaDaRrIn
    04.Eylül.2017 13:31
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlı cadının türkçe dublaj bölümleri var mı
  7. bergill
    29.Temmuz.2017 17:45
    bergill
    Merhaba,

Balonlamacı arıyorum acaba bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
  8. Adem
    10.Ocak.2016 16:22
    Adem
    Merhaba, sizin hep farklı, orjinal fikirlerinizi gördüğüm için yaptığım tarz denemesi hakkında özellikle sizin fikrinizi merak ettim açıkçası. Yorumlarınızı duymaktan memnun olurum.
    Linki şurası
  9. hggurak
    10.Ocak.2016 13:12
    hggurak
    Merhabalar Sevgili Dracem,
    Linkini verdiğiniz çalışmanın Türkçe çevirisini bana iletebilirseniz (biraz el alacak olmasına karşın) teknik işlemlerini elbette yapabilirim (mail adresim: [email protected])
    Forumda da defalarca yazdığım gibi, benim maalesef çeviriye yeterli İngilizcem yok...
    Bu arada eğer gif animasyonları konusuna ilgi duyuyorsanız, benim de bir deneme çalışmam olmuştu. Konuyu ŞURADAN inceleyebilirsiniz.
    Sevgiler...
  10. dracem
    09.Ocak.2016 23:27
    dracem
    Üstadım şu çalışmayı Türkçeye çevirmeniz mümkün mü? Ben başka dile çevrilmiş olanı gördüm, hareketler bozulmamıştı.

The Pencilsword: On a plate - The Wireless

Hakkımda

• hggurak Hakkında Bilgiler
    Interests
    Sinema

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 16.Mart.2023 04:25
  • Tavsiye Puanı: 2

Arkadaşlar