Hakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond reputeHakan Alpin has a reputation beyond repute
Onursal Üye
Çizgi Roman Ustasý

Hakan Alpin Hakan Alpin isimli Üye şimdilik offline konumundadır

usta

Ziyaretci Mesajý

Görülen Ziyaretci mesajý 1 to 10 of 21
  1. hozal
    23.Nisan.2020 09:24
    hozal
    Hakan Bey,
    Tüm kitap ve dergilerinizi aldým. Çizgi roman konusunda çok önemli bir deðersiniz, tebrik ediyorum. Eserleriniz akademik çalýþmalar niteliðinde. En son Ceylan Yayýnlarý isimli kitabýnýzý almýþtým. Bu kitaptan sonra yayýmlanan kitabýnýz oldumu? Yanlýþ hatýrlamýyorsam, Alfa Yayýnlarý isimli kitabýnýz sýradaydý. Çýktý ise almak istiyorum. Cevap yazma lütfunda bulunursanýz e-mail adresime yazar mýsýnýz? Nejat Hüseyin ÖZAL - Ankara.

[email protected]
  2. tayyare
    16.Aðustos.2019 18:54
    tayyare
    Merhabalar,
    Darkwood sakinleri dergilerinden 4 ve 7 nolu sayýlarým eksik. Uzun zamandýr da bulamýyorum. Eksisk sayýlarý tamamlayabileceðinizi bildiren forumdaki mesajýnýzý yeni gördüm. Elinizde halen mevcutsa edinmek isterim. Saygýlarýmla,
    Selçuk Göre
  3. hasans
    03.Þubat.2019 13:25
    hasans
    Merhaba,
    Ben Alfa yayýnlarý Kurucusu Hasan Satýcý. Mesajýnýzý tesadüfen okudum. Uzun zamandýr Alfa Yayýnlarý kurucularýnda ismimi görememekten muzdariptim. Ben, Nevzat Yeniömür ve Rahmetli Ali Recan Alfa Yayýnlarýný birlikte kurduk. Bana ve diðer kurucu Nevzat Yeniömür'e ulaþmak istediðinizi öðrenince çok mutlu oldum.
    Ýletiþim kurmak isterseniz 0 534 849 31 28 nolu telefondan bana ulaþabilirsiniz.
  4. misterno
    29.Aralýk.2018 21:55
    misterno
    Hakan Bey merhaba...Geçtiðimiz gün evde eski dergileri karýþtýrýrken yýllar önce sizden aldýðým Darkwood Sakinleri dergileri geçti elime.Derginin ilk sayýsýnda göndermiþ olduðunuz mektup da çýktý ve benim için hoþ bir nostalji oldu tekrardan.Bu vesileyle size de bir selam edeyim dedim.Allaha emanet olun,saðlýcakla...
  5. SaMaNtHaDaRrIn
    26.Kasým.2018 23:57
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlý cadýnýn bölümleri var mý acaba
  6. hoztekin
    26.Kasým.2018 01:12
    hoztekin
    Hakan Bey merhaba, Yavrutürk dergisi hakkında akademik bir çalışma yapıyorum. Maalesef bütün arşive ulaşmam mümkün olmadı. Yavrutürk'ün özel sayılarının listesini yayınlamışsınız. Eğer elinizde mevcutsa bu sayıları paylaşmanız mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.
  7. lizozom
    20.Eylül.2018 12:24
    lizozom
    Hakan Bey Merhaba, Forumda cok aktif oldugunuzu gordugum için sizin ve sizin gibi aktif cizgi roman kulturune hakim kiþilerin yardýmlarýna ihtiyacým var. Eski Red Kit toplamaya calýsýyorum ( Bilgi,Yurdagul,Bilge Sakrak yayýnlarý) mutevazi bir arsiv olsuturmaya basladým ama eksiklerim var. elinde benzer serilerden fazla olabilen siz veya kimlerle gorusmemi onerirsiniz?
    simdiden cok tesekkurler,
  8. yavrutürk
    30.Mayýs.2018 18:15
    yavrutürk
    Selamlar,
    Yavrutürk dergisi ile bir tez çalýþmasý yapýyorum. Ýlk cildinden (1936) elinizde olan sayýlarý paylaþabilmeniz mümkün mü? Ýyi çalýþmalar
  9. hozal
    27.Mayýs.2018 17:20
    hozal
    Sayýn Hakan Alpin,
    Sizi çalýþmalarýnýzdan dolayý tebrik ediyorum.
    TAY YAYINLARI isimli kitabýnýzýn 1.cildini sizden almýþtým (göndermiþtiniz). Teþekkür ediyorum. Bu kitabýn 2. ve
    3. ciltleri çýktý mý? Çýktý ise bu ciltleri de göndermenizi rica ediyorum.
    Ayrýca yeni yayýmladýðýnýz CEYLAN YAYINLARI isimli kitabýnýzýn 1. ve 2. ciltlerini (varsa 3. cildini) satýn almak istiyorum.
    Ýstediðim kitaplar hakkýnda bilgi verirseniz ve nereye toplam kaç TL. göndereceðimi yazarsanýz sevinirim.
    Mümkünse cevabýnýzý aþaðýda yazdýðým e-mail adresime yazmanýzý rica ediyorum.
    Saygýlarýmý ve baþarý dileklerimi sunuyorum.
    Nejat Hüseyin ÖZAL
    82. Sokak No: 43/21 Bahçelievler - ANKARA
    [email protected]
  10. SaMaNtHaDaRrIn
    17.Eylül.2017 21:00
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlý cadýnýn türkçe dublaj bölümleri varmý acaba

Ýstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajý
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Bugün 00:35