![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onursal Üye Çizgi Roman Ustasý Hakan Alpin
usta |
Son Aktivitesi: Bugün 00:35
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajý
Görülen Ziyaretci mesajý 1 to 10 of 21
-
23.Nisan.2020 09:24hozalHakan Bey,
Tüm kitap ve dergilerinizi aldým. Çizgi roman konusunda çok önemli bir deðersiniz, tebrik ediyorum. Eserleriniz akademik çalýþmalar niteliðinde. En son Ceylan Yayýnlarý isimli kitabýnýzý almýþtým. Bu kitaptan sonra yayýmlanan kitabýnýz oldumu? Yanlýþ hatýrlamýyorsam, Alfa Yayýnlarý isimli kitabýnýz sýradaydý. Çýktý ise almak istiyorum. Cevap yazma lütfunda bulunursanýz e-mail adresime yazar mýsýnýz? Nejat Hüseyin ÖZAL - Ankara.
[email protected] -
16.Aðustos.2019 18:54tayyareMerhabalar,
Darkwood sakinleri dergilerinden 4 ve 7 nolu sayýlarým eksik. Uzun zamandýr da bulamýyorum. Eksisk sayýlarý tamamlayabileceðinizi bildiren forumdaki mesajýnýzý yeni gördüm. Elinizde halen mevcutsa edinmek isterim. Saygýlarýmla,
Selçuk Göre -
03.Þubat.2019 13:25hasansMerhaba,
Ben Alfa yayýnlarý Kurucusu Hasan Satýcý. Mesajýnýzý tesadüfen okudum. Uzun zamandýr Alfa Yayýnlarý kurucularýnda ismimi görememekten muzdariptim. Ben, Nevzat Yeniömür ve Rahmetli Ali Recan Alfa Yayýnlarýný birlikte kurduk. Bana ve diðer kurucu Nevzat Yeniömür'e ulaþmak istediðinizi öðrenince çok mutlu oldum.
Ýletiþim kurmak isterseniz 0 534 849 31 28 nolu telefondan bana ulaþabilirsiniz. -
29.Aralýk.2018 21:55misternoHakan Bey merhaba...Geçtiðimiz gün evde eski dergileri karýþtýrýrken yýllar önce sizden aldýðým Darkwood Sakinleri dergileri geçti elime.Derginin ilk sayýsýnda göndermiþ olduðunuz mektup da çýktý ve benim için hoþ bir nostalji oldu tekrardan.Bu vesileyle size de bir selam edeyim dedim.Allaha emanet olun,saðlýcakla...
-
26.Kasým.2018 23:57SaMaNtHaDaRrInsizde tatlý cadýnýn bölümleri var mý acaba
-
26.Kasým.2018 01:12hoztekinHakan Bey merhaba, Yavrutürk dergisi hakkında akademik bir çalışma yapıyorum. Maalesef bütün arÅŸive ulaÅŸmam mümkün olmadı. Yavrutürk'ün özel sayılarının listesini yayınlamışsınız. EÄŸer elinizde mevcutsa bu sayıları paylaÅŸmanız mümkün mü? Åžimdiden teÅŸekkür ederim.
-
20.Eylül.2018 12:24lizozomHakan Bey Merhaba, Forumda cok aktif oldugunuzu gordugum için sizin ve sizin gibi aktif cizgi roman kulturune hakim kiþilerin yardýmlarýna ihtiyacým var. Eski Red Kit toplamaya calýsýyorum ( Bilgi,Yurdagul,Bilge Sakrak yayýnlarý) mutevazi bir arsiv olsuturmaya basladým ama eksiklerim var. elinde benzer serilerden fazla olabilen siz veya kimlerle gorusmemi onerirsiniz?
simdiden cok tesekkurler, -
30.Mayýs.2018 18:15yavrutürkSelamlar,
Yavrutürk dergisi ile bir tez çalýþmasý yapýyorum. Ýlk cildinden (1936) elinizde olan sayýlarý paylaþabilmeniz mümkün mü? Ýyi çalýþmalar -
27.Mayýs.2018 17:20hozalSayýn Hakan Alpin,
Sizi çalýþmalarýnýzdan dolayý tebrik ediyorum.
TAY YAYINLARI isimli kitabýnýzýn 1.cildini sizden almýþtým (göndermiþtiniz). Teþekkür ediyorum. Bu kitabýn 2. ve
3. ciltleri çýktý mý? Çýktý ise bu ciltleri de göndermenizi rica ediyorum.
Ayrýca yeni yayýmladýðýnýz CEYLAN YAYINLARI isimli kitabýnýzýn 1. ve 2. ciltlerini (varsa 3. cildini) satýn almak istiyorum.
Ýstediðim kitaplar hakkýnda bilgi verirseniz ve nereye toplam kaç TL. göndereceðimi yazarsanýz sevinirim.
Mümkünse cevabýnýzý aþaðýda yazdýðým e-mail adresime yazmanýzý rica ediyorum.
Saygýlarýmý ve baþarý dileklerimi sunuyorum.
Nejat Hüseyin ÖZAL
82. Sokak No: 43/21 Bahçelievler - ANKARA
[email protected] -
17.Eylül.2017 21:00SaMaNtHaDaRrInsizde tatlý cadýnýn türkçe dublaj bölümleri varmý acaba