aytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond reputeaytekincelen has a reputation beyond repute
Süper Üye

aytekincelen aytekincelen isimli Üye şuanda  online konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8
  1. seder
    09.Temmuz.2016 19:07
    seder
    Merhaba,
    Blueberry'nin silinen linklerini bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.
    Selamlar.
  2. velicgi
    24.Haziran.2016 03:21
    velicgi
    Merhaba, Batman Dark Victory ve Batman R.I.P telif hakkı nedeni le silinmiş ama uzun zamandır beklememize rağmen çıkmadı ve JCB'nin planında yoklar. Zahmet olmazsa yardımcı olur musunuz?
  3. Şükrü
    26.Ekim.2012 13:43
    Şükrü
    Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriniz ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. Sevgiler...
  4. Colinmccay
  5. The_DarknesS
    03.Kasım.2010 01:32
    The_DarknesS
    http://www.cizgidiyari.com/forum/spi...us-t23775.html

Alternatif link ekledim. keyifli okumalar.
  6. aytekincelen
    31.Ağustos.2010 16:54
    aytekincelen
    yanlış anlaşımdıysam özür dilerim linkler yeni ama verdiğim linkler gerçekten açılmıyordu,ukalalık yapmak gibi bir niyetim kesinlikle yoktur her fırsatta yaptığınızın ne denli önemli bir iş olduğunu dile getiriyorum ama bu gün pek çok link verdiniz ve inanın yetişemedim sadece indiremediklerim için aynı mesajı gönderdim ama hata etmişim tekrar özür dilerim tam tersine bize sağlamış olduğunuz bu ayrıcalık için müteşekkirim
  7. Colinmccay
    31.Ağustos.2010 16:16
    Colinmccay
    Merhaba,
    kopyala yapıştır tarzı mesaj kullanmayın ayrıca mesajı inceleme gereği bile duymuyorsunuz. Linkler yeni. Ama sizlerin bu tutumları artık bizleri yoruyor.
  8. The_DarknesS

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Bugün 18:07
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 2 / 2

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:23