odenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond repute
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

odenat odenat isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 14
  1. blgzn
    01.Ağustos.2021 12:20
    blgzn
    Merhaba, Jean Dufaux'un yazdığı Jessica Blandy serisini çevirmeyi düşünüyor musunuz?
  2. Aster01
    06.Mart.2020 18:55
    Aster01
    Sizi özledik... Tıpkı gaston ve oks03 gibi. Haftasonları çok çok sessiz.
  3. wolverine
    01.Kasım.2019 15:51
    wolverine
    Merhaba ve iyi günler dilerim.
    Emin olamadım ancak siz mi elflerin 20. sayısından sonra ki sayılarını internette bulamadım diyen kişiydiniz? eğer yanlış hatırlıyorsam da yine de elinizde https://www.zipcomic.com/ böyle bir sitenin olması işinize yarayacaktır diye düşünüyorum. elfleri cücleri orkların sayılarını buradan ingilizce olarak buldum. umarım işinize yarayan bir site olur. saygılarımla.
    not: 2 şeyi merak ediyorum. insider ve prometeus serilerinin devamını yapacak mısınız? yoksa elimdeki çevirdiklerinizin içine mecburen ingilizcelerini eklemek zorunda kalacağım. bilgi verebilirseniz sevinirim.
  4. drgavsever
    19.Haziran.2019 23:17
    drgavsever
    Sevgili Odenat, sizden haber alabilmek gerçekten çok güzel.Bizlerin arasına tekrar dönecek olmanız ise harikulade bir haber.İnanınız çok sevindim.İnşallah günün birinde sizinle tanışabilmeyi çok isterim.Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.Sağlıkla kalınız...
  5. Burakbey43
    08.Ekim.2018 12:41
    Burakbey43
    Sayın odenat eller serisinin devam çevirilerini sabırsızlıkla bekliyoruz ,iyi tatiller.
  6. Aster01
    28.Nisan.2018 18:05
    Aster01
    Pere Turc (Le) A la Recherche de Mustafa Kemal
    Mart ayında çıkmış bir Fransız Çizgi roman. İzmir ve Atatürk. ( Mayıs ayında yurdışına çıkmadan bir 19 Mayıs hediyesi verir misiniz? ) Not: Aslında yurtdışına çıkışınızı 24 Haziran sonrasını ertelenizi de rica ederim. İlginize çok teşekkürler
  7. Aster01
    24.Mart.2018 18:14
    Aster01
    Sayın Odenat,

Le+Troisieme+Fils+de+Rome+T01 olarak başlayan seriyi Türkçe'ye kazandırmanız mümkün mü acaba?

İlginize ve tarihe merakınıza çok teşekkürler. Sayenizde hem çizgi şaheserlere, hem de tarihe doyuyorum..
  8. afu
    10.Nisan.2017 20:27
    afu
    tekrar merhaba,
    mesaj göndermeyi beceremedim, acemilik işte.
    "14 ünde İstanbul'da olacağım. 3 gün için.
    şayet İstanbul'da iseniz sizinle tanışmak, sohbet etmek isterim."
    diye yazmıştım önceden.
    vakit ayırabilirseniz sevinirim.
    saygılarımla
    ali fuat
  9. afu
    05.Nisan.2017 15:59
    afu
    merhaba, referandum için 14 ünde İstanbul'da olacağım.
    şayet İstanbul'da iseniz sizinle tanışmak, sohbet etmek isterim.
    saygılarımla

ali fuat
  10. All4all
    11.Temmuz.2016 12:33
    All4all
    Merhaba, kusursuz cevirier yapmissiniz ve taram kalitesi cok titiz tesekkurler. Sizden bir ricam olucak : Sayin Gandor un orjinalini yayinladigi Le Temps du Reve Gelibolu (1. cilt) turkce ye cevirebilirmisiniz.SAnirim cogumuzun okumak isteyecegi guzel bir yapit. Simdiden tesekkurler

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 19.Mayıs.2021 18:25
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 16

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:10