silence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond reputesilence has a reputation beyond repute
Süper Üye

silence silence isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8
  1. rojma
    14.Haziran.2014 01:03
    rojma
    elınıze yuregınıze sağlık
  2. Mehmet Ali
  3. silence
    31.Ekim.2011 02:35
    silence
    Teşekkür ederim sevgili bayrampaşa.Emekleriniz için de çok teşekkür ediıyorum.
    Selam.sevgi ve saygılarımı sunarım.
  4. bayrampaşa
    30.Ekim.2011 20:19
    bayrampaşa
    geçmiş olsun dileklerimi lütfen kabul edin inşallah sağlığınıza en kısa zamanda dönersiniz allah şifalar versin
  5. silence
    30.Ekim.2011 16:41
    silence
    Merhaba sevgili bayrampaşa,

İletin için çok teşekkür ederim.Maalesef bazı sağlık sorunları nedeni ile internetle ancak bu kadar ilgilenebiliyorum.Çizgi Diyarı'ndaki dostların toplantılarına katılmayı çok isterdim.Ama bu kadarına da şükür.Özel bir kitap isteğim olursa size bildiririm.Eklediğiniz ve ekleyeceğiniz kitaplara düşüncelerimi ekleyeceğim.

Kitaplar ve bu mesajınız için çok teşekkür ederim,

Selam ve sevgiler.
  6. bayrampaşa
    30.Ekim.2011 16:29
    bayrampaşa
    arkadaşım yapmış olduğun yorum ve düşüncelerin için teşekkür ederim benim adım sedat istanbul bayrampaşa' da oturuyorum herhangi merak ettiğin kitap varsa mesaj atarsan sana gönderebilirim tanıştığımıza memnun oldum kendine iyi bak iyi günler dostum.
  7. silence
    26.Mart.2009 21:23
    silence
    Değerli bilgibilgi,
    Mesajı çeken bendim. Gerçekten yetenekli bir insansınız.Çizgili Forum sizden yararlanamamakla büyük yanlış yaptı. Çizgi Diyarı sitesinin açıldığı haberini bakunin'den alır almaz hemen size ilettim. Umarım bu sitede herhangi bir sorun yaşamadan bir şeyler paylaşırız.
    Selam ve saygı ile..
  8. bilgibilgi
    26.Mart.2009 14:20
    bilgibilgi
    Harpoon selam. Nasilsin? sagligin nasil oldu? Umarim her sey yolundadir. Bu sabah sen mi bana mesaj cektin bu site ile ilgili? Sen veya baska bir arkadas, onemli degil.. Ama davet icin tesekkur ederim. Cok sevindim terbiyesiz insanlardan uzakta demokrat ve dost bir site kuruldugu icin..
    Goruzmek uzere sevgilerle..

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 28.Mart.2019 19:27
  • Tavsiye Puanı: 0

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:34