vkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond reputevkopuzoglu has a reputation beyond repute
Süper Üye

vkopuzoglu vkopuzoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 62
  1. Babayım
    18.Ağustos.2021 16:14
    Babayım
    Merhabalar bleach mangasının 60.ciltinden sonrasını Türkçe çeviri bulabilme şansım var mı
  2. AhmetCanal35
    04.Temmuz.2018 14:11
    AhmetCanal35
    Merhabalar,

Anime ve manga alt forumunda oluşturduğum sıralı listeye sizinde yapmış olduğunuz tanıtım konularının linkini koymamda sıkıntı var mı? Meraklılar aradığı konuyu daha rahat bulur diye düşünüyorum.
  3. abdullah
    12.Temmuz.2013 20:04
    abdullah
    Karasakal demişim Beyaz olacaktı
  4. abdullah
    12.Temmuz.2013 19:55
    abdullah
    Karasakal korsanlarının flaması!! Oyaji!!!!
  5. abdullah
    12.Temmuz.2013 19:52
    abdullah
    Aslında Vivi'den ayrıldıklarının fotosunu koymaya çalıştım ama o küçük gözüküyordu Bunu da büyük bir fotoğrafdan kesip boyult küçülterek yaptım benim de çok hoşuma gidiyor Hele Zoro'nunki
  6. abdullah
    12.Temmuz.2013 19:45
    abdullah
    Mediafire hangimize yamuk yapmadı ki Ha bir de hâlâ imzamı görmediğinizi düşünerek o konuyu da es geçiyorum
  7. abdullah
    12.Temmuz.2013 19:23
    abdullah
    Hocam yöneticilik gitmiş Manga bölümümüz öksüz kaldı :/
  8. abdullah
    25.Mart.2013 01:23
    abdullah
    Hocam bu mangaya gerçekten insan okudukça alışıyormuş Deadman Wonderland'ı hatim ettim 2 günde Slam Dunk'ın türkçe mangasını buldum internetten. Forumumuza yükleyim mi?
  9. Özgür16
    19.Şubat.2013 16:44
    Özgür16
    Hocam Bleach' e başladım oncesinde High School Of the Dead' i bitirmiştim birde bana güzel anime tavsiyesi verirmisin klasik animelerden olmasın Naruto gibi
  10. ''Yiğit''
    07.Ocak.2013 18:25
    ''Yiğit''
    İzlerim bende o zaman..Sınav haftası bitsin bi

Hakkımda

• vkopuzoglu Hakkında Bilgiler
    Biography
    Hakkımda birçok al takke ver külahlar dönmektedir ama siz bunlara inanmayınız efenim :D
    Interests
    Bilgisayar,sinema,kitap,animeler,manga,çizgiroman,oyun,spor vb.
    Occupation
    Ziraat Teknikeri
  • Signatürü

Ha olur ya belki görüşemeyiz.
    İyi günler, iyi akşamlar, İyi geceler...

Klavyeizi

Çizgi Diyarı e-dergi

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 03.Şubat.2023 03:17
  • Tavsiye Puanı: 2

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 35

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:53