![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süper Üye Shevarash
uye |
son Aktivitesi: 05.Nisan.2021 12:49
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 67
-
20.Nisan.2015 00:49The_DarknesS
-
01.Ocak.2013 17:40
seyminbiraz uzun bi metin.
aslında tercüme ettim ama içime sinmedi.
ingilizce:
have you ever noticed, when you start reaping a comic mag, the opening caption tells you that you're about to read the most exciting story ever written .. with the most dangerous menace , and the most suspenseful plot ?? well, we're going to try to be more honest. this may not be the greatest story ever written. you may have read about more exciting villains. and you may have thrilled to better plots. but, y'know something ? we cant see how.
çeviri:
bir çizgiroman dergisi ödüller kazanmaya başladığında, açılış yazısında en heyecanlı çizimler ve en tehlikeli tehditle(düşmanla) şimdiye kadar yazılmış en heyecan verici hikayeyi okumak üzere olduğunuzun yazıldığını hiç farkettiniz mi? Pekala, biz daha dürüst olmaya çalışacağız. Bu şimdiye kadar yazılmış en iyi hikaye olmayabilir. belki daha heyecan verici hainler okumuşsundur ve daha çarpıcı çizimlerden etkilenmişsindir.ama biliyor musun? biz (onları)niçin göremedik? -
31.Aralık.2012 13:09
seyminbiraz uzun bi metin.
aslında tercüme ettim ama içime sinmedi.
ingilizce:
have you ever noticed, when you start reaping a comic mag, the opening caption tells you that you're about to read the most exciting story ever written .. with the most dangerous menace , and the most suspenseful plot ?? well, we're going to try to be more honest. this may not be the greatest story ever written. you may have read about more exciting villains. and you may have thrilled to better plots. but, y'know something ? we cant see how.
çeviri:
bir çizgiroman dergisi ödüller kazanmaya başladığında, açılış yazısında en heyecanlı çizimler ve en tehlikeli tehditle(düşmanla) şimdiye kadar yazılmış en heyecan verici hikayeyi okumak üzere olduğunuzun yazıldığını hiç farkettiniz mi? Pekala, biz daha dürüst olmaya çalışacağız. Bu şimdiye kadar yazılmış en iyi hikaye olmayabilir. belki daha heyecan verici hainler okumuşsundur ve daha çarpıcı çizimlerden etkilenmişsindir.ama biliyor musun? biz niçin göremedik? -
27.Aralık.2012 18:40
seyminmerhabalar... gene yardım isteyecem. "give’im" "get'im" gibi kelimeler çıkıyor karşıma. bu ( 'im ) birşeyin kısaltması herhalde ama neyin... -
17.Aralık.2012 14:12
seyminmerhabalar..
gene ben.. seymin..
baş ağrıtıyorum herhalde ama bi kez daha yardımına ihtiyacım var.
allahaşkına; "looks like ol' j.jonah gunnin' for me in his paper." ibaresindeki herşey tamam da ( like ol' ) nedir. hiçbir yerde bulamadım. (ol') kelimesini hiç ciddiye almadan çevirsem oluyor. muhtemelen o kelimenin cümleye katacağı pek fazla birşey de yok. ama taktım kafaya.
resim ekle deme n'olur. biliyorsun beceremiyorum
örümcek adam kendisinin tehdit olduğunu anlatan bi gazete reklamının önünde duruyor resimde. -
25.Kasım.2012 11:59çizgisayartmnt serisi çeviriyorumda forumda beğenilirmi
-
20.Kasım.2012 00:03m.ismailshevarash merhaba.çizgiroman için kahraman ve hikayelerin varmış.bende çizgiroman çiziyorum amatör.çalışmalarını çizecek bir arkadaş düşünürsen beni bir düşün.belki e-derginiz varmış.bana bir şans verirsin.hatta büyük oynayıp piyasayada sürebiliriz.ben kendime güveniyorum.tek sorun kahraman ve hikaye bulamıyorum.birlikte çalışabilirmiyiz.görüşürüz.
-
25.Ekim.2012 03:15SenSeiKurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriniz ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. Sevgiler...
-
19.Ağustos.2012 22:53The_DarknesSDeğerli Dostum,
Bayramını kutlarım,
Herşey gönlünce olsun. -
26.Temmuz.2012 00:39ŞükrüAbi seni ve The_DarknesS abimi Smith Tim adlı maceramda çizmek istiyorum.( kötü çizmem aa
) Eğer izin verirseniz, karakteristik özelliklerinizden de bahsederseniz sevinirim
Arkadaşlar
Arkadaşlar gösterme 1 to 5 of 5
-
- dezocan11
- cevirmen
-
- Doktor Kim
- uye
-
- The_DarknesS
- yonetici
-