Yardımcı olabilmeyi çok isterdim ama böyle bir şey başıma gelmediği için bilemiycem. Çünkü kardeşimin harici diski yere düşmüş ve bozulmuştu. Sizinkinde düşme veya aşırı sarsılma olmadıysa durup dururken nasıl bozulur anlamış değilim. Tuhaf bir ses çıkması da iyi değil. Profesyonel bir yardım almanızı salık verebilirim sadece.
Merhaba,
Yaşadığım sorunla ilgili olarak Hadon size danışmamı tavsiye etti.
Western digital 2 terabayt, prizli hard diskimi bilgisayar görmüyor. Işığı sürekli yanıp söylüyor, aletten tuhaf bir ses çıkıyor - ama bilgisayar görmüyor.
İçinde 2009 yılından bu yana arşivlediğim yerli-yabancı çizgi romanlar ile e-kitaplar var, tam beş yıllık emek, zaman.. bu yüzden benim için bilgileri kurtarabilmek çok önemli.
Sizin bu konuda bana yardımcı olabilme durumunuz, yapabileceğiniz bir şey olabilir mi, öğrenmek istedim.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...