Senin yazdığın Thorlar çok gecikti değil mi? Malum arşivi kaybettim o yüzden Thorlar seneye kaldı ama sana sözüm olduğu için 201'i haftaya yayınlayacağım haberin olsun
Bu arada demiştim hani istediğin sayıyı yapabilirsin diye başlamadan önce mutlaka bana haber et hangi sayıyı yazdığını 2miz de yazmış olmayalım Önceki sayı için tekrar teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık. Ondan önceki sayıların balonlaması bitti sayılır sana link atarım yayınlandığında Diğer sayılara da bak istersen istediğini yazabilirsin Benim için 1 sayı 1 sayıdır
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...