selam. bu size özel bir ricam. Dedecan 61 kullanıcısına ulaşmak istiyorum. ancak burada mail adresini göremedim ne yazık ki. ayrıca kendisi varbiraz.net sitesine de üye. ben de bu siteden sonra varbiraz.net e üye oldum ancak o siteye giremiyorum. üyeliğimi aktif etmemişler. lütfen yardımcı olur musunuz Dedecan 61 e ulaşmam için. en azından hesabımı aktif etmeleri açısından Dedecan 61 e ulaşmam gerekiyor. kullanıcı adım: hbka . umarım mesajım size ulaşır. selamlar. .
Sevgili Cemil, Görüşmeyeli umarım iyisindir. Desteğin için gönülden teşekkürler
değerli arkadaşım. Sağlıklı ve güzel günlerde buluşabilmek dileğiyle.
Bir sağlık çalışanı olarak hakkınızı ödeyemeyiz, kendine dikkat et...
Üstad elinizde rodeo yayınlarından Ken Parker (pdf veya cbr) hiçbir yerde bulamıyorum telif haklarından sanırım. Elinizde linki var ise gönderirseniz çok memnun kalacağım teşekkürler.
Değerli yöneticim. Sitenin formatına uyar mı bilmiyorum ama bir tane gerçek hayatın anlatıldığı "Azrailin Öbür Adı" isimli romanı siteye eklemek istedim ama nasıl ekleyeceğimi bilemediğim için linki size attım. İnceleyin beğenirseniz yayınlarsınız. selam ve esenlikle hoşçakalın.. 2444-Azrailin_Obur_Adi-Turhan_Temuchin-1995-338s daha önce üye olduğum bir siteden size linkini atıyorum okuyun beğinirseniz yayınlarsınız.. Azrailin öbür adı Abdullah Palaz'ın gerçek hikayesi
Hocam merhabalar. Ben dijital bir kültür-mizah dergisi yayımlama hazırlığındayım. Sizinle mizah dergisi arşivciliği üzerine kısa bir söyleşide bulunmak istiyorum. Sosyal medyada ya da mailden size ulaşmam için bir bağlantı adresi verebilir misiniz?
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...