yeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond repute
Yönetici

yeryüzü yeryüzü isimli Üye şuanda  online konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 98
  1. gitarisyen
    12.Mart.2023 15:49
    gitarisyen
    Üstadım; yorumuma göndermiş olduğunuz değerlendirme ve güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Yorum yazdığım konuda naçizane görüşlerimi belirttim ve bu görüşlerime atfettiğiniz değerle birlikte sizin gibi değerli bir üstattan bu güzel sözleri duymak da bana büyük onur verdi. Sevgilerimi, selamlarımı ve en önemlisi saygılarımı sunuyorum...
  2. gökde
    20.Haziran.2022 23:18
    gökde
    hocam sizde çizermisiniz
  3. agartan
    03.Haziran.2022 01:37
    agartan
    Üstadım, sorumu daha açık sorayım, demin biraz üstü kapalı oldu.

https://s7.dosya.tc/server22/urdnch/....2009.rar.html

Bu linkteki kataloğu içeren kitapların yüzde 98'ini tamamladım. (güzel bir rastlantı oldu diyelim)

Tam 1080 tane. Tamamı İngilizce.

Yıl yıl bile gitsem; 1938'de başlamış, 2008'de bitmiş. 70 yılı içeren bir eser, ortalama yıl başına 15 kitap yapar.

Biliyorsunuz, ben bulut sitesi olarak dosya.tc sitesini kullanıyorum. Oraya tek seferde en fazla 1 GB yüklenebiliyor.

Kitapların tamamı yaklaşık 33 GB hacminde, bu bile 33 sunum demek.
    (benim çözümüm bu; artık her sunumda kaç kitap olursa...)

Biri bu kitap olmak üzere, listeden 2 kitabı özel olarak sunmak istiyorum, kataloğa hızlıca bakarken bu ikisi dikkatimi çekmişti.

Yarına artık, nasipse.
  4. agartan
    03.Haziran.2022 01:07
    agartan
    Üstadım, merhabalar.

"Yabancı Dilde Çizgi Roman" olarak, tek seferde kaç kitap sunabiliyoruz?
  5. The_DarknesS
    20.Mayıs.2022 11:11
    The_DarknesS
    Selam hocam,
    http://www.cizgidiyari.com/forum/hur...derlemesi.html
    Bu link kırılmış, bir bakar mısın?
  6. Htenlik
    20.Mart.2022 17:09
    Htenlik
    merhabalar daredevil battlin' jack murdock linki kırılmış indirmiş iseniz atabilir misiniz
  7. KubilayBozkurt
    08.Mart.2022 21:39
    KubilayBozkurt
    Merhaba, kimi eserlerin .cbr değil zip halinde sıkıştığını gördüm, bu eserleri .cbr formatında düzenledikten sonra foruma nasıl paylaşabilirim. Benim gibi e-kitap okuyucu cihazlarında okuyan bir çok kişiye kolaylık sağlayabilir.
  8. okaliptus23
    11.Haziran.2021 18:09
    okaliptus23
    Merhabalar. Yenilmez Cilt 01 - Aile Meseleleri sanırım telif hakkı yemiş. Eğer daha önceden indirdiyseniz bana da özelden e-postamıza atabilme imkanınız var mı acaba? Gerçekten okumayı çok istediğim bir çizgiromandı. Please. ( mail: [email protected] )
  9. Elminster Aumar
    08.Mayıs.2021 22:40
    Elminster Aumar
    merhaba elinizde hiç gizem için geri dönüş#2 sayısı duruyor mu duruyorsa tekrardan link olarak paylaşabilir misiniz sayfadaki blog kapanmış da
  10. koftielma
    08.Mart.2021 18:27
    koftielma
    Acaba Siverio Pisu&Milo Manara, The Ape Türkçeye çevrildi mi? Yaptığım küçük çaplı araştırmada sitede ve internette Türkçesini bulamadım.

Hakkımda

• yeryüzü Hakkında Bilgiler
    Interests
    edebiyat,sinema,tarih,gezi
    Occupation
    medikal
  • Signatürü
    http://s12.postimg.org/nhyh7y8gt/1387fghfg272521058_jpg_his_frd  s.jpg

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler