Deejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond reputeDeejay has a reputation beyond repute
Onursal Üye

Deejay Deejay isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 9 of 9
  1. Behcet3535
    18.Kasım.2020 16:48
    Behcet3535
    Merhabalar Dinazorusun sitedeki sayıları dışında sizde farklı sayıları varmı aramadığım yer kalmadı teşekkürler
  2. SaMaNtHaDaRrIn
    27.Eylül.2017 00:32
    SaMaNtHaDaRrIn
    Sizde tatli cadinin türkçe dublaj bölümleri varmi acaba
  3. apunisher
    10.Temmuz.2017 19:20
    apunisher
    Merhaba Galip tekinin höyük E-54 link kopuk arşivinizde varmıdır? bu macera yeniden yükleyebilirmisiniz?
  4. Lazaroni
    23.Mayıs.2017 19:51
    Lazaroni
    Hocam merhabalar sizden lombak dergisinin 10 12 13 14 sayılarını istesem fazlamı olmuş olurum denk gelirseniz paylaşırmısınız acaba teşekkürler
  5. cngz1
    24.Haziran.2015 00:56
    cngz1
    Çünkü özel mesajın kapalı
  6. Deejay
    22.Haziran.2015 19:04
    Deejay
    özel mesajda biri bana yazınca cevap veremiyorum..sebebi nedir acaba ?
  7. Deejay
    22.Haziran.2015 18:59
    Deejay
    Abi müthişsin..Çok sağol
  8. cngz1
    21.Haziran.2015 19:35
    cngz1
    Elimde bulunan Star Wars'ları gönderiyorum Sevgili dostum Yüzüne tatlı bir tebessüm yerleştirebildiysem ne mutlu bana

Star Wars 1 -1

Star Wars 1 -2

Star Wars Bölüm 1

Star Wars-2

Star Wars-3

Star Wars-4

Star Wars-5
  9. cngz1
    21.Haziran.2015 19:22
    cngz1
    Kim istemez çocukluk anılarına kavuşmak biraz olsun sevindirmek isterim sevgili dostum özel mesajın çalışmıyor mu ?

Hakkımda

• Deejay Hakkında Bilgiler

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: 04.Ocak.2023 15:22
  • Tavsiye Puanı: 0

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:25