Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 35
-
Merhabalar,
rahatsızlık için özür dilerim ama eski tarihli Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 011 Dev Batık linki çalışmıyor, seriyi indirirken eksik kaldı, yeniden yüklemek mümkün müdür
-
sayın arkadaşım Serkan,lütfen yaşlılığıma ve bilgisayar cahilliğime vermeni rica ederek,
Tex'sin Lal kitap serisi yok gibime geldi.Mesela Zagor ve Karaoğlan'nın var ,Tex'si ben mi bulamadım.Bir de örneğin Tex'si açtık8,9 satır sıralı listeler diyor orayı açtım mı indirme yapıyorum.Diğer aşağıdakiler bu yukarıda bahsettiğim sıralı listelerin içinde var değil mi?Şimdiden teşekkürler,hayırlı ramazanlar.vaktini aldığım için hakkını helal et.sağol arkadaşım.
-
selamlar;
efsanevi maceralar cilt2 4.kitap rapid linki ölmüş.yenileme şansınız olursa çok makbule geçer.iyi günler
-
Sekan Bey;
Çalışmalarınızı takdirle izliyorum . . Aksoy yayınlarından çıkan 15 ciltlik serinin Rapidshare linkleri ölmüş durumda .Acaba elinizde varsa mediafire'a yükleyip kısa bir bilgi verebilirmisiniz.
Zagor'la ilgili detaylı bir yayınlanma listesi hazırlama sürecindeyim , malum defalarca aynı sayılar yayınlandı , cok yakın bir zamanda tamamlamayı umut ediyorum . Bir de tüm seriyi temiz taramalardan sonra basmak istiyorum .Belkide yönlendirme yapabilirsiniz . Şimdiden çok teşekkürler ,cevabınız bekliyorum.
-
Serkan neredesin uzun zamandir? Geldim ama seni bulamadim.. Cevap yazarsan sevinirim..
-
-
sevgili serkan swing in suikast isimli macerası var bende baktım sıralamada o yok rapide yukluyorum sımdı ama uzerınde ındırdıgım yerın adı vaar bılgısyardanda pek anlamam bunun bır sakıncası olurmu bırde yukleme yaptıktan sonra ne yapıcam
-
QUOTE=SECRET1962;14880]öncelikle böyle detaylı bir açıklama için çok teşekkürler...anlatımınızla bir hesap oluşturdum ve siteye bir iki yükleme yaptım...ama bir sorun çıktı.konuyu upload edip collector hesabıma gönderdiğimde (ERROR login failed) yazıyor ,yollamıyor..neden olabilir..bu arada bu ikinci oluşturduğum hesap.. birincide sorun çıkınca bunu oluşturdum hesap oluştu ama yükleme yapmıyor...bu sorun oluşmazdan önce yaptığım bir şeyide belirteyim ..collector hesabının en üstündeki güvenli kilidini etkinleştir kısmında söylenenleri yaptım.. bana Account ID ve Release Cod diye iki şifre geldi....sonrasında yükleme yapamadım... yeni hesap oluşturdum...ondada yükleme yapamadım.. şimdiden teşekkürler saygılar....[/QUOTE]
NOT:Bu mesajı başka yere yazmıştım ..burayada taşıyayım dedim..yapabileceğiniz bir yardım olursa sevinirim...tekrar teşekkürler...
-
Türkçe çizgi romnalar bölümüne superman yarının başlangıcı konusu iki kere açıldı birini silerseniz sevinirim.
-
Merhabalar. Martin Mystere MP "Altın Kobra" nın linki ölmüş, Mehmet Ali kendi elindeki kopyanın silindiğini sizin yardımcı olabileceğinizi söyledi. Tekrar yükleyebilirseniz sevinirim.