@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute@serkan@ has a reputation beyond repute
Süper Üye

@serkan@ @serkan@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 35
  1. alpkayar
    10.Şubat.2020 15:08
    alpkayar
    Merhabalar,

rahatsızlık için özür dilerim ama eski tarihli Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 011 Dev Batık linki çalışmıyor, seriyi indirirken eksik kaldı, yeniden yüklemek mümkün müdür
  2. necdet
    08.Temmuz.2013 01:20
    necdet
    sayın arkadaşım Serkan,lütfen yaşlılığıma ve bilgisayar cahilliğime vermeni rica ederek,
    Tex'sin Lal kitap serisi yok gibime geldi.Mesela Zagor ve Karaoğlan'nın var ,Tex'si ben mi bulamadım.Bir de örneğin Tex'si açtık8,9 satır sıralı listeler diyor orayı açtım mı indirme yapıyorum.Diğer aşağıdakiler bu yukarıda bahsettiğim sıralı listelerin içinde var değil mi?Şimdiden teşekkürler,hayırlı ramazanlar.vaktini aldığım için hakkını helal et.sağol arkadaşım.
  3. okan1964
    01.Ekim.2012 14:22
    okan1964
    selamlar;
    efsanevi maceralar cilt2 4.kitap rapid linki ölmüş.yenileme şansınız olursa çok makbule geçer.iyi günler
  4. okan1964
    28.Eylül.2012 14:11
    okan1964
    Sekan Bey;
    Çalışmalarınızı takdirle izliyorum . . Aksoy yayınlarından çıkan 15 ciltlik serinin Rapidshare linkleri ölmüş durumda .Acaba elinizde varsa mediafire'a yükleyip kısa bir bilgi verebilirmisiniz.
    Zagor'la ilgili detaylı bir yayınlanma listesi hazırlama sürecindeyim , malum defalarca aynı sayılar yayınlandı , cok yakın bir zamanda tamamlamayı umut ediyorum . Bir de tüm seriyi temiz taramalardan sonra basmak istiyorum .Belkide yönlendirme yapabilirsiniz . Şimdiden çok teşekkürler ,cevabınız bekliyorum.
  5. bilgibilgi
    13.Mart.2011 23:21
    bilgibilgi
    Serkan neredesin uzun zamandir? Geldim ama seni bulamadim.. Cevap yazarsan sevinirim..
  6. mijatovic
    14.Mart.2010 15:51
    mijatovic
    evet
    bittikten sonra iki link verdi birincisi soyle http://rapidshare.com/files/36321256...ikast.cbr.html
  7. mijatovic
    14.Mart.2010 15:44
    mijatovic
    sevgili serkan swing in suikast isimli macerası var bende baktım sıralamada o yok rapide yukluyorum sımdı ama uzerınde ındırdıgım yerın adı vaar bılgısyardanda pek anlamam bunun bır sakıncası olurmu bırde yukleme yaptıktan sonra ne yapıcam
  8. SECRET1962
    01.Ekim.2009 17:08
    SECRET1962
    QUOTE=SECRET1962;14880]öncelikle böyle detaylı bir açıklama için çok teşekkürler...anlatımınızla bir hesap oluşturdum ve siteye bir iki yükleme yaptım...ama bir sorun çıktı.konuyu upload edip collector hesabıma gönderdiğimde (ERROR login failed) yazıyor ,yollamıyor..neden olabilir..bu arada bu ikinci oluşturduğum hesap.. birincide sorun çıkınca bunu oluşturdum hesap oluştu ama yükleme yapmıyor...bu sorun oluşmazdan önce yaptığım bir şeyide belirteyim ..collector hesabının en üstündeki güvenli kilidini etkinleştir kısmında söylenenleri yaptım.. bana Account ID ve Release Cod diye iki şifre geldi....sonrasında yükleme yapamadım... yeni hesap oluşturdum...ondada yükleme yapamadım.. şimdiden teşekkürler saygılar....[/QUOTE]

NOT:Bu mesajı başka yere yazmıştım ..burayada taşıyayım dedim..yapabileceğiniz bir yardım olursa sevinirim...tekrar teşekkürler...
  9. jackmaldow
    31.Ağustos.2009 20:29
    jackmaldow
    Türkçe çizgi romnalar bölümüne superman yarının başlangıcı konusu iki kere açıldı birini silerseniz sevinirim.
  10. sleepless73
    10.Ağustos.2009 15:06
    sleepless73
    Merhabalar. Martin Mystere MP "Altın Kobra" nın linki ölmüş, Mehmet Ali kendi elindeki kopyanın silindiğini sizin yardımcı olabileceğinizi söyledi. Tekrar yükleyebilirseniz sevinirim.

Hakkımda

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 20.Mart.2010 00:02
  • Tavsiye Puanı: 3

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 10 / 10

İletişim Bilgileri

Mesajlaşma & Chat
@serkan@'e MSN üzerinden mesaj atmak için mail adresine tıklayınız...
Üye Sayfası
http://www.cizgidiyari.com/forum/diyarci/181-%40serkan%40

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:52