biraz önce size çalışmayan linkler ile ilgili bir mesaj yazdım , sözünü ettiğim linkler ceylan dergisi üçüncü seriye ait linklerdi, yazmayı unutmuşum.
9.10. 12-31, 67,68. sayılarla ilgiliydi.
Selam,elimde 70 li yıllarda tercüman,bulvar gibi muhtelif gazetelerde yayınlanan çizgi romanların orijinal çizimleri var.Erol denli hariç diğer ressamların adlarını bilmiyorum yardımcı olan olursa sevinirim.
merhaba
gordon un sevdiğim bir macerasını renklendirdim ve telif hakları konusunda bilgim olmadığından dolayı büyülü rüzgar a bıraktım.
uğradığınızda bakarsanız sevinirim.
selamlar
Selam..
Android telefon ve tabletler için ÇizgiDiyarı Uygulaması yaptım.
Bu uygulama ile internet browserine gerek kalmadan tek tıklama ile ÇizgiDiyarı'na giriş yapılabilecek..
Bunu forumumuzda yayınlayacağım, ancak hangi konu altında ve yayınladığım bu uygulamanın diğer konular gibi ilgisiz bölüme taşınması veya ÇizgiDiyarı için yapılan bu konunun gözardı edilmesi gibi endişe duymaktayım.
Bu konuyu ''önemli başlıklar'' altına etkinleştirilirse; ÇizgiDiyarı uygulaması herkes tarafından takipedilebilirliği daha kolay olur düşüncesindeyim..
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...