direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Yönetici

direnc11 direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır

yonetici

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 106
  1. zagoman
    Dün 22:22
    zagoman
    merhaba türkiye çocuk 1987 sayı 5 tekrar yüklermisiniz rica etsem
  2. balkan
    26.Mayıs.2023 22:08
    balkan
    Sayın Direnc11, Mister No renkli 94, 95 ve 96 sayılarını yüklediğimi sanıyorum. Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başka nedenle mi silindi.
  3. oktayyapıcı13
    22.Mayıs.2023 08:29
    oktayyapıcı13
    Hocam merhaba. Yerli ve yabancı filmler bölümündeki gibi Diyar Kütüphanesi için de istek bölümü açabilir misiniz?
  4. ihtiyardost
    13.Mayıs.2023 00:32
    ihtiyardost
    İlginiz için ben teşekkür ederim.
  5. balkan
    08.Mayıs.2023 23:30
    balkan
    Sayın Direnc11, Fransızca, Fransızlar tarafından Atatürk'le ilgili bir çizgi roman elime geçti. İçerik olarak Atatürk'e olumlu yaklaşıldığını sanıyorum ama Fransızca bilmediğimden sizin incelemenizin uygun olacağını düşündüm.

https://www.mediafire.com/file/tra8c...%255D.cbr/file
  6. balkan
    08.Mayıs.2023 15:33
    balkan
    Sayın Direc11, Martin Mystere Collezione Storica A Colori 01-30 İtalyanca başlığında numaraları 01.20 olarak düzeltebilir misiniz?
  7. abolardis
    26.Nisan.2023 22:43
    abolardis
    Çok teşekkür ederim ✋ mizden geldiği kadar...
  8. balkan
    17.Nisan.2023 22:55
    balkan
    Uzun sure Fransada yaşayan bir arkadaşımda Fransızca pek çok çizgi romana sahip olduğunu, istenildiği takdirde paylaşabileceğini söyledi. İsim saydı anca Asterix ismi tanıdık gelince bende göndermesini istedim. Gönderdi. Çok dosya olduğu için hepsini göndermesi çok zormuş. İstenilenleri söylememi, onları arayıp, göndermeye çalışacağını söyledi. Öncelikle istedikleriniz var mı?
  9. balkan
    17.Nisan.2023 18:35
    balkan
    3 tane Asterix'i peşi sıra gelecek şekilde eklemeye çalıştım. Beceremedim. Diğer Asterix'lerin devamı olarak düzeltebilir misiniz?
  10. skepticwulf
    07.Ekim.2021 21:36
    skepticwulf
    Erdil Yasaroglu ile ilgili mesajini simdi gordum hocam, tahmin etmistim zaten.
    Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.
    Sevgiler, saygilar.

Hakkımda

• direnc11 Hakkında Bilgiler

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Bugün 18:39
  • Tavsiye Puanı: 2

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 10 / 30