Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 103
-
usta SenSei The Boys 22 link'i arızalı lütfen tekrar paylaşabilirmisin ? Bir sorum daha olacak... The Boys serisi devam edecekmi? Lütfen devam etsin. Saygılar SenSei
-
Merhabalar James Bond Vargr sayı 3 link yenileyebilir misiniz rica etsem
-
Merhaba. İyi çalışmalar. Elinizde acaba "Batman - Dark Victory # 01 - 13" var mı?
-
Merhaba Hocam
Nitoflare den dosya indirmek büyük işkence. Başka siteleri kullanmanız mümkün mü?
-
Rahatsız ediyorum ama Batman: The Dark Prince Charming romanı telif yüzünden kaldırılmış. Sayfaya yorum olarak mail adresimi bıraktım önceden indirenlerin atması için fakat atan olmadı benden önce mail adresi bırakanlara yazdım onlarada geri dönüş olmamış. Rica etsem bana linkini atabilir misiniz?
Kaldırılma sebebinin bir yayınevinde yayınlanması olduğunu biliyorum ama maalesef Türkiye'de çizgi romanlar çok pahalı... Şİmdiden teşekkür ederim. Son olarak The Boys serisine hayranım ve çevirdiğiniz için teşekkürler, umarım devamı hızlı gelir...
-
sensei kolay gelsin storm bizdeki adı kaptan erok a devam edecekmisiniz
-
Green Arrow:A Celebration Of 75 Years çizgi romanının linki bozuk güncelleyebiilir misiniz?
-
SenSei The Boys çevirin için çok teşekkür ederim, emeğine sağlık. İndirme sitesini daha kolay bir yerden yapmamızı sağlasan daha iyi olmaz mı? iki sayı arası 3 saat beklememiz gerekiyor.
-
Sayın SenSei;
The Boys çizgi romanını okumak istiyorum ancak indirdiğim rar dosyasında fotoğraf ve .ico uzntılı bir dosya mevcut. acaba nasıl okuyabilirim. ben daha önce hiç okumadım. sizden yardım bekliyorum saygılar.
-