Dikkat ederseniz hiç yayınlanmamış sayıları ve daha önce yayınlananların da ne kadar farklı tercüme içerdikleri i görürsünüz ve tabii çoğunun da renkli... Şu anda bile tercüme ye devam ediyorum 68 den 70 e kadar bitti ama yok eskilerle aynı diyorsanız saygı duyar paylaşmaktan vaz geçerim saygılarımla
sevgili fantoma98
önce tüm çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. lütfen karaoğlan serisinin 8.sayısından itibaren linkler kırık görünüyor. sevgi ve saygıyla...
Merhaba, derlemelerinizi takip ediyorum.korku dergileri içinden tomb of dracula derlemesi düşünüyormusunuz.benim özellikle takip ettiğim bölümlerdir.onlardan da bir derleme yapabilirseniz çok mutlu olurum.saygilarimla
Merhabalar üstat...
Öncelikle Yüzbaşı Volkan paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık.
Elinizde varsa,Tay’ın 25-26 numaralı Albümlerine denk gelen 81-86. sayılarında yayınlanan ''Hedefteki Kadın'' macerasını paylaşabilirseniz sevinirim.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...