Sevgili ertuga merhabalar. Acaba elinizde Cine5 dergilerinde 78. sayıdan sonrası mevcut mudur? Cine5 başlığı altında 4 numaralı iletinizden dolayı sizi rahatsız etmekteyim kusuruma bakmayın. O tarihlerde bu kanalda izlediğim bir filmi çok ama çok uzun süreden beridir aramaktayım bu sebeple sormaktayım, var ise ne zaman yüklersiniz bu konuda da beni kısacık bilgilendirirseniz minnettar olurum ve sabırla beklerim.
Merhaba, kusura bakmayın sevgili ertuga; bir buçuk ay evvel yazdığınız ziyaretçi mesajınızı ancak farkedebildim.
Hala iletişime geçmek istiyorsanız [email protected] adresine yazabilirsiniz.
Bakalım, siz bu mesajı ne zaman farkedebileceksiniz.
Sağlıcakla kalın...
Linkleri tekrar kontrol ettim. İndirip resimlerine baktım. Sorunsuz çalışıyor. Bendeki bütün dergileri siteye eklemekteyim. Burada olmayıp da bende olan 1987 sonrası dergi bulunmuyor. Hepsini ekledim.
merhabalar , gong dergisinin 1991/05 mayıs 20 ve 21.sayısına ihtiyacım var , 20 için link bulamadım. 21. için var ama dosya açılmıyor. yardımlarınızı rica ederim.
Ertuga merhaba;
Cİne5 dergileri ile bizi çocukluğumuza götürdüğün ve emeklerin için sana teşekkürlerimi sunarım. Sağolasın. Cine5, sayı 43'ten sonrası elinde var mı ve tarayacak mısın? Merakla beklemekteyim. Sağlıcakla kalın.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...