ertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond reputeertuga has a reputation beyond repute
Onursal Üye

ertuga ertuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 41
  1. gorgoroth21
    13.Ekim.2021 02:52
    gorgoroth21
    Sevgili ertuga merhabalar. Acaba elinizde Cine5 dergilerinde 78. sayıdan sonrası mevcut mudur? Cine5 başlığı altında 4 numaralı iletinizden dolayı sizi rahatsız etmekteyim kusuruma bakmayın. O tarihlerde bu kanalda izlediğim bir filmi çok ama çok uzun süreden beridir aramaktayım bu sebeple sormaktayım, var ise ne zaman yüklersiniz bu konuda da beni kısacık bilgilendirirseniz minnettar olurum ve sabırla beklerim.

Teşekkür ederim.
  2. python80
    13.Haziran.2021 18:50
    python80
    Merhaba, kusura bakmayın sevgili ertuga; bir buçuk ay evvel yazdığınız ziyaretçi mesajınızı ancak farkedebildim.
    Hala iletişime geçmek istiyorsanız [email protected] adresine yazabilirsiniz.
    Bakalım, siz bu mesajı ne zaman farkedebileceksiniz.
    Sağlıcakla kalın...
  3. fonovisa
    28.Şubat.2021 15:00
    fonovisa
    Merhaba,

Star gazetesinin 22-23 Ağustos tarihli sayılarını ekleriyle birlikte yükleyebilir misiniz lütfen?

Çok teşekkürler.
  4. ertuga
    17.Şubat.2021 21:03
    ertuga
    @erdemli78 maalesef Yeni TV Guide'nin 82. sayısı bende yoktur.
  5. erdemli78
    21.Aralık.2020 20:05
    erdemli78
    Merhabalar. Paylaşımlarınız için teşekkürler. Yeni TV Guide'nin 82. Sayısı elinizde mevcut mu?
  6. ertuga
    25.Kasım.2020 18:52
    ertuga
    Linkleri tekrar kontrol ettim. İndirip resimlerine baktım. Sorunsuz çalışıyor. Bendeki bütün dergileri siteye eklemekteyim. Burada olmayıp da bende olan 1987 sonrası dergi bulunmuyor. Hepsini ekledim.

http://www.cizgidiyari.com/forum/tvd...ali-liste.html
    buradan ulaşabilirsiniz.
  7. Berkatabay
    14.Kasım.2020 16:26
    Berkatabay
    merhabalar , gong dergisinin 1991/05 mayıs 20 ve 21.sayısına ihtiyacım var , 20 için link bulamadım. 21. için var ama dosya açılmıyor. yardımlarınızı rica ederim.
  8. Berkatabay
    14.Kasım.2020 12:08
    Berkatabay
    Size nasil ulasabiliriz ?
  9. python80
    18.Ekim.2020 15:41
    python80
    Merhaba, özel mesaj atamadığımdan buradan rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. "Tarayacağımız Dergiler" başlığındaki excel dosyasının güncel olanını yüklemeniz mümkün müdür acaba?
  10. hikmetaydinguler1
    10.Ekim.2020 18:25
    hikmetaydinguler1
    Ertuga merhaba;
    Cİne5 dergileri ile bizi çocukluğumuza götürdüğün ve emeklerin için sana teşekkürlerimi sunarım. Sağolasın. Cine5, sayı 43'ten sonrası elinde var mı ve tarayacak mısın? Merakla beklemekteyim. Sağlıcakla kalın.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • son Aktivitesi: Dün 21:22
  • Tavsiye Puanı: 1

Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 5 of 5

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:56