David Bach _ Otomatik Milyoner

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,122
David Bach _ Otomatik Milyoner

Otomatik_Milyoner_01.jpg

Otomatik Milyoner
Orjinal isim: The Automatic Millionare
David Bach
184 s.
Ankara, 2011
New York Times Bestseller​

Otomatik Milyoner en yalın hâliyle söylemek gerekirse... Harika bir kitap! Birkaç saat içinde okuyup Otomatik Milyoner olmak için güçlü, basit ve tamamen otomatik bir planla harekete geçebilirsiniz.
Robert G. Allen
Piyasada parayla ilgili binlerce hatta onbinlerce kitap var. Hepsi de zengin olmayı vaat ediyor. Büyük olasılıkla sizde de bu kitaplardan var. Fakat ya hiç okumadınız ya da okumaya çalıştınız ancak iyice kafanız karıştı
Ama bu kitap kafanızı karıştırmayacak!
David Bach ile hayatınızı değiştirecek bir ya da iki saat geçirmek ister misiniz? Otomatik Milyoner olmak istemez misiniz? Zengin bir yaşam sürmek ve emekli olduğunuzda daha da zenginleşmek ister misiniz? Cevabınız evetse, o halde her şeyi bir kenara bırakın! Zengin yaşamaya ve yarışı zengin bitirmeye sizin de hakkınız var.
Ee nereden başlıyoruz?
Pek çok insan "keşke biraz daha param olsaydı, o zaman zengin olurdum" diye düşünür. Ancak Otomatik Milyoner'in felsefesinde, zengin olmak için çok paraya ya da disipline ihtiyacınız yok. Öncelikle kendinize Ödeme Yapın ve Kahve Faktörü adını verdiğimiz sistemlerle bir servet edinmeniz de mümkün.
Peki ama nasıl? Cevap oldukça basit: OTOMATİĞE ALIN!
Bu kitap hayatınızda bir dönüm noktası olacak ve siz de bir gün ben de bir Otomatik Milyonerim diyeceksiniz!

Otomatik_Milyoner1_01.jpg




David Bach _ Otomatik Milyoner Renkli Sayfalı PDF 0,67Mb:




David Bach _ Otomatik Milyoner Beyaz Sayfalı PDF 0,64Mb:


ZamanGezgini​
 
Üst