scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,208
- 76,594
Beer (Bira)
Michael Jackson - Beer (Bira) - DK Eyewitness Companion Books
İngilizce
Editör: Michael Jackson
Basım yılı: 2007 (ilk baskı)
DK (Dorling Kindersley) yayınevi, Londra
"DK Eyewitness Companion" serisinden
289 sayfa, 28 MB, s-pdf (rar dosyasını açın)
"Dorling Kindersley" (DK)'in bu kez "Eyewitness Companion" serisinden çıkan bol resimli bilgilendirici kitaplardan bir başkası. Bira hakkında birçok meraklı bilgiyi içeriyor (Farklı ülkelerin biralarına yer verilmiş ama Türk biralarından bahsedilmemiş nedense). Yazarı (editörü) "Michael Jackson"ın bildiğimiz "Michael Jackson" olmadığını sanıyorum(!). DK bu kitabı Çin'de bastırtmış. İşçiliğin ucuz olduğu bu ülkede zaman zaman bizim yayıncılarımız da bazı kitaplarını bastırtıyorlar. Örneğin ben hacimli bir sinema kitabını hatırlıyorum, "Ölmeden Önce Görmeniz Gereken Binbir Film"di galiba adı. O da Çin'de basılmıştı ve baskı ve cilt kalitesi müthişti. Bu kitabın da baskı kalitesi çok iyi. Yalnız taramayı düşük çözünürlükte yapmışlar. Büyük monitörde tam ekran izlenince fotoğraflardaki pikseller çok barizleşiyor (yazıların kalitesi bozulmuyor), normal görüntü büyüklüğünde ise çok iyi. Herhalde tablet bilgisayarlarda okunması için üretilmiş bir pdf kitap. Yabancı bir siteden alıntılandı.
"Dorling Kindersley Eyewitness" serisinin diğer kitapları için sıralı liste
Michael Jackson - Beer (Bira) - DK Eyewitness Companion Books
İngilizce
Editör: Michael Jackson
Basım yılı: 2007 (ilk baskı)
DK (Dorling Kindersley) yayınevi, Londra
"DK Eyewitness Companion" serisinden
289 sayfa, 28 MB, s-pdf (rar dosyasını açın)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Mediafire)"Dorling Kindersley" (DK)'in bu kez "Eyewitness Companion" serisinden çıkan bol resimli bilgilendirici kitaplardan bir başkası. Bira hakkında birçok meraklı bilgiyi içeriyor (Farklı ülkelerin biralarına yer verilmiş ama Türk biralarından bahsedilmemiş nedense). Yazarı (editörü) "Michael Jackson"ın bildiğimiz "Michael Jackson" olmadığını sanıyorum(!). DK bu kitabı Çin'de bastırtmış. İşçiliğin ucuz olduğu bu ülkede zaman zaman bizim yayıncılarımız da bazı kitaplarını bastırtıyorlar. Örneğin ben hacimli bir sinema kitabını hatırlıyorum, "Ölmeden Önce Görmeniz Gereken Binbir Film"di galiba adı. O da Çin'de basılmıştı ve baskı ve cilt kalitesi müthişti. Bu kitabın da baskı kalitesi çok iyi. Yalnız taramayı düşük çözünürlükte yapmışlar. Büyük monitörde tam ekran izlenince fotoğraflardaki pikseller çok barizleşiyor (yazıların kalitesi bozulmuyor), normal görüntü büyüklüğünde ise çok iyi. Herhalde tablet bilgisayarlarda okunması için üretilmiş bir pdf kitap. Yabancı bir siteden alıntılandı.
"Dorling Kindersley Eyewitness" serisinin diğer kitapları için sıralı liste
Son düzenleme: