![]() |
Kitap, ansiklopedi, gazete isteklerinizi buraya yazın lütfen!Diyar Kütüphanesi |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili dostlar,
Gelen talep üzerine böyle bir başlık açıyorum. Forumda paylaşılmasını arzu ettiğiniz kitap, ansiklopedi, gazete ve benzerlerini bu başlığın altına mesaj olarak yazabilirsiniz. Forumumuzun ana ilgi alanı çizgi roman olduğu için bahse konu istekleri ve dolayısıyla paylaşımları sınırlı tutmakta (günde birkaç tane) büyük fayda var. ![]() Herkese keyifli ve sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 17.Şubat.2013
•Rep Puanı : 10024
•Rep Seviyesi :
![]()
Sn. direnc11, çok teşekkürler bu başlık için. İlk isteği ben yapayım. 1985 yılı 24 ve 31 Mart gününe ait Hürriyet gazetesinin Günaydın Pazar Ekini arıyorum. Hiç bir yerde bulamadım. Elinde olan varsa çok makbule geçer.
Konu direnc11 tarafından (22.Mayıs.2023 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Şubat.2011
•Rep Puanı : 45686
•Rep Seviyesi :
![]()
İsteğimi genel olarak söylersem,
1980-2005 arası basılmış "Türkçe sinema kitaplarından" paylaşılmasını isterdim. --- Ama daha önce Internet'te bulunan taranmışların, burada tekrar paylaşılmasını demek istemiyorum. Daha çok, kütüphanesinde o kitaplardan olan ve yeni tarayarak, önceden Internet'e düşmemiş sinema kitaplarının paylaşılmasını kastediyorum. . . Bir de elinde 1984-1985 dönemine ait Nokta dergisi olanlar var ise. Özellikle aradığım tek bir sayı var. Hangi sayı olduğunu, sayısı ve tarihi olarak bilmiyorum. Benimle iletişime geçerse, içinde neyin olduğu o tek sayıyı aradığımı özelden söylemek isterim. Belki vardır elinde.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2016
•Rep Puanı : 55026
•Rep Seviyesi :
![]()
Milliyet Çocuk ekleri olan aşağıdaki ansiklopediler:
İlkçağlardan Uzay Çağına kadar Büyük Dünya Keşifler Tarihi Ansiklopedisi Türklerin ve Türkiye'nin Tarihi Ansiklopedisi Çağlar Öncesinden Bugüne İnsan ve Uygarlık Tarihi Ansiklopedisi Bilginler ve Buluşlar Ansiklopedisi İnsan Atlası Vücudumuz ve Organlarımız Ansiklopedisi Ayrıca Baki Kurtuluş 4. ve 5. sınıf ansiklopedileri |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Kasım.2015
•Rep Puanı : 5014
•Rep Seviyesi :
![]()
1970'li 80'li yılların ilkokul-ortaokul-lise ders kitapları, tatil kitapları ve okul dergilerinin paylaşılmasını çok isterdim.
Konu Baltimora tarafından (23.Mayıs.2023 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 08.Mart.2014
•Rep Puanı : 14
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Cep fotoromanlarından daha çok yayınlanırsa sevinirim. Şimdikilere basit gelebilir ama bizim için yeri ayrı. Hala zevkle okuyorum.
Konu Baltimora tarafından (23.Mayıs.2023 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 27.Haziran.2019
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sn. direnc11, böyle bir başlık açmanız beni mutlu etti, 1968, 1969, 1970'li yılların Bugün gazetesinde yayınlanan, çizgileri Metin Erginaslan'a ait Kozanoğlu çizgi roman tefrikası serileri yayınlanırsa mutlu olurum, selamlar (2 çizgi roman 'Kolibri' bey tarafından yayınlanmıştı, devamı gelir diye düşünüyorum.)
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Eylül.2009
•Rep Puanı : 388018
•Rep Seviyesi :
![]()
Güzel bir başlık olmuş. Ben de genel olarak Karaoğlan, Tarkan, Kara Murat, Durakoğlu ve Burakbey kahramanlarının gazetedeki tefrikalarından paylaşım yapılmasını arzu ederim. yazıcıahmet rumuzlu arkadaşımız gazete paylaşımı yapıyordu sonraları durdu paylaşımlar.
Karaoğlan sırasıyla; Akşam-Milliyet-Yeniasır-Güneş-Sabah-Takvim-Gün Kara Murat sırasıyla Günaydın-Bugün-Meydan-Gözcü-Sözcü Tarkan sırasıyla Hürriyet-Bulvar-Milliyet ve Star gazetelerinde birer macera. Durakoğlu sırasıyla Sabah'tan Burak bey ise Sabah gazetesi tek tek de olsa gazete paylaşımı yapılsa çok sevinirim. Konu Baltimora tarafından (23.Mayıs.2023 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Aralık.2015
•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
![]()
Modern Çağ isimli derginin varsa taramalarını arıyorum.
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben de 70'li ve 80'li yıllar basımı, Baki Kurtuluş ilkokul ansiklopedilerini arıyorum. (1., 2,, 3., 4. ve 5. Sınıf) Şimdiden teşekkürler.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'Yabancı Film' isteklerinizi buraya yazın lütfen! | Baltimora | Yabancı Filmler | 142 | 13.Nisan.2023 01:23 |
"Yerli Film" isteklerinizi buraya yazın lütfen! | Baltimora | Yerli Filmler | 25 | 13.Mart.2023 20:22 |
Gazete 'Gazete Pazar' Eki (9 Ekim 1988) Sayı: 1 | yazicizahmet | Dergiler (Diğer) | 8 | 30.Ağustos.2022 08:26 |
Yorum Yazın Lütfen | DeadFool | Görüş ve Önerileriniz | 5 | 30.Ağustos.2011 13:59 |
İsminizi japonca yazın.. | büyük beyaz | Sizlere İlginç Gelenler | 3 | 04.Ocak.2011 17:13 |