Kitap, ansiklopedi, gazete isteklerinizi buraya yazın lütfen!

Kitap, ansiklopedi, gazete isteklerinizi buraya yazın lütfen!

Diyar Kütüphanesi

Like Tree35Likes
  • 16 Post By direnc11
  • 3 Post By cemxd
  • 3 Post By murats
  • 2 Post By cizgicicocuk
  • 2 Post By jeriko67
  • 2 Post By raak
  • 1 Post By Albayrakkk4558
  • 2 Post By erdallll
  • 1 Post By melih_
  • 3 Post By Baltimora

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 22.Mayıs.2023, 10:54   #1
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Standart Kitap, ansiklopedi, gazete isteklerinizi buraya yazın lütfen!
Sevgili dostlar,

Gelen talep üzerine böyle bir başlık açıyorum. Forumda paylaşılmasını arzu ettiğiniz kitap, ansiklopedi, gazete ve benzerlerini bu başlığın altına mesaj olarak yazabilirsiniz.

Forumumuzun ana ilgi alanı çizgi roman olduğu için bahse konu istekleri ve dolayısıyla paylaşımları sınırlı tutmakta (günde birkaç tane) büyük fayda var.

Herkese keyifli ve sağlıklı günler dilerim.
ertuğrul, Baltimora, lotoloto ve 13 kişi bunu beğendi.
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Mayıs.2023, 13:54   #2
Kıdemli Üye

cemxd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10024
•Rep Seviyesi :
cemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond reputecemxd has a reputation beyond repute
Sn. direnc11, çok teşekkürler bu başlık için. İlk isteği ben yapayım. 1985 yılı 24 ve 31 Mart gününe ait Hürriyet gazetesinin Günaydın Pazar Ekini arıyorum. Hiç bir yerde bulamadım. Elinde olan varsa çok makbule geçer.
Baltimora, direnc11 ve yeryüzü bunu beğendi.

Konu direnc11 tarafından (22.Mayıs.2023 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
cemxd isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Mayıs.2023, 14:13   #3
Onursal Üye

murats - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 45686
•Rep Seviyesi :
murats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond repute
İsteğimi genel olarak söylersem,
1980-2005 arası basılmış "Türkçe sinema kitaplarından" paylaşılmasını isterdim.
---
Ama daha önce Internet'te bulunan taranmışların, burada tekrar paylaşılmasını demek istemiyorum.
Daha çok, kütüphanesinde o kitaplardan olan ve yeni tarayarak, önceden Internet'e düşmemiş sinema kitaplarının paylaşılmasını kastediyorum.

.
.

Bir de elinde 1984-1985 dönemine ait Nokta dergisi olanlar var ise. Özellikle aradığım tek bir sayı var. Hangi sayı olduğunu, sayısı ve tarihi olarak bilmiyorum. Benimle iletişime geçerse, içinde neyin olduğu o tek sayıyı aradığımı özelden söylemek isterim. Belki vardır elinde..
Baltimora, direnc11 ve serdary67 bunu beğendi.
murats isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Mayıs.2023, 20:19   #4
Çeviri Balonlama

cizgicicocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 55026
•Rep Seviyesi :
cizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond reputecizgicicocuk has a reputation beyond repute
Milliyet Çocuk ekleri olan aşağıdaki ansiklopediler:

İlkçağlardan Uzay Çağına kadar Büyük Dünya Keşifler Tarihi Ansiklopedisi
Türklerin ve Türkiye'nin Tarihi Ansiklopedisi
Çağlar Öncesinden Bugüne İnsan ve Uygarlık Tarihi Ansiklopedisi
Bilginler ve Buluşlar Ansiklopedisi
İnsan Atlası Vücudumuz ve Organlarımız Ansiklopedisi

Ayrıca Baki Kurtuluş 4. ve 5. sınıf ansiklopedileri
Baltimora ve direnc11 bunu beğendi.
cizgicicocuk isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Mayıs.2023, 21:22   #5
Süper Üye

jeriko67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5014
•Rep Seviyesi :
jeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond repute
1970'li 80'li yılların ilkokul-ortaokul-lise ders kitapları, tatil kitapları ve okul dergilerinin paylaşılmasını çok isterdim.
Baltimora ve direnc11 bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (23.Mayıs.2023 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
jeriko67 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Mayıs.2023, 23:10   #6
Kıdemli Üye

raak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 14
•Rep Seviyesi :
raak is on a distinguished road
Cep fotoromanlarından daha çok yayınlanırsa sevinirim. Şimdikilere basit gelebilir ama bizim için yeri ayrı. Hala zevkle okuyorum.
Baltimora ve jeriko67 bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (23.Mayıs.2023 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
raak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Mayıs.2023, 02:26   #7
Yeni Üye

Albayrakkk4558 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
Albayrakkk4558 is on a distinguished road
Sn. direnc11, böyle bir başlık açmanız beni mutlu etti, 1968, 1969, 1970'li yılların Bugün gazetesinde yayınlanan, çizgileri Metin Erginaslan'a ait Kozanoğlu çizgi roman tefrikası serileri yayınlanırsa mutlu olurum, selamlar (2 çizgi roman 'Kolibri' bey tarafından yayınlanmıştı, devamı gelir diye düşünüyorum.)
Baltimora bunu beğendi.
Albayrakkk4558 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Mayıs.2023, 08:24   #8
Onursal Üye

erdallll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 388018
•Rep Seviyesi :
erdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond reputeerdallll has a reputation beyond repute
Güzel bir başlık olmuş. Ben de genel olarak Karaoğlan, Tarkan, Kara Murat, Durakoğlu ve Burakbey kahramanlarının gazetedeki tefrikalarından paylaşım yapılmasını arzu ederim. yazıcıahmet rumuzlu arkadaşımız gazete paylaşımı yapıyordu sonraları durdu paylaşımlar.
Karaoğlan sırasıyla; Akşam-Milliyet-Yeniasır-Güneş-Sabah-Takvim-Gün
Kara Murat sırasıyla Günaydın-Bugün-Meydan-Gözcü-Sözcü
Tarkan sırasıyla Hürriyet-Bulvar-Milliyet ve Star gazetelerinde birer macera.
Durakoğlu sırasıyla Sabah'tan
Burak bey ise Sabah gazetesi
tek tek de olsa gazete paylaşımı yapılsa çok sevinirim.
Baltimora ve Albayrakkk4558 bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (23.Mayıs.2023 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
erdallll isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Mayıs.2023, 13:33   #9
Süper Üye

melih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
melih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond repute
Modern Çağ isimli derginin varsa taramalarını arıyorum.
Baltimora bunu beğendi.
Alt 23.Mayıs.2023, 14:52   #10
Yönetici

Baltimora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
Baltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond repute
Ben de 70'li ve 80'li yıllar basımı, Baki Kurtuluş ilkokul ansiklopedilerini arıyorum. (1., 2,, 3., 4. ve 5. Sınıf) Şimdiden teşekkürler.
jeriko67, melih_ ve cizgicicocuk bunu beğendi.

Baltimora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil