Selahattin Duman - Köşe yazıları (2007)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,231

Selahattin Duman - Köşe yazıları - 2007
Selahattin Duman - 2007 yılına ait köşe yazıları (11. Cilt)

Yazar: Selahattin Duman
2007 yılı boyunca Vatan gazetesinde çıkan tüm köşe yazıları.
897 sayfa, 5 MB, pdf/s



(MediaFire)

Uzun bir aradan sonra Selahattin Duman'dan bir köşe yazıları derlemesi daha sunuyorum. Sırayı bozmadım ve kaldığımız yerden, 2007 yılından devam ediyorum. Bunları ".txt" formatında günü gününe kaydetmişim. Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar gazetenin web sitesi köşe yazılarını internetten kopyalamaya müsaade etmiyordu ve bir "screen capture" ve bir "OCR" yazılımıyla oldukça dolaylı bir yoldan bunları kaydedebilmiştim (belki de o başka bir gazeteydi, tam emin olamadım şimdi). Sanırım eksiksiz. Zira tam 897 sayfa. Ama txt formatından "pdf" yapıldığı için sadece 5 MB. Sayfalara gömülmüş eskitilmiş kağıt görüntüsü anlaşılacağı gibi hacmi şişirmiyor. Pdf doyası içinde arama yapılabiliyor. Selahattin Duman 2021 yılının Nisan ayında vefat etmişti (Bir trafik kazası sonrası).


Selahattin Duman Yazıları Sıralı Liste
 
Son düzenleme:

balkatan

Onursal Üye
5 Tem 2009
999
4,680

Selahattin Duman, geçtiğimiz 14 Temmuz tarihinde İzmir'in Torbalı ilçesinde bir çekiciyle çarpışarak trafik kazası geçirmişti. Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Duman'ın kazada kolu kırılmış ve aort damarında büyüme tespit edilmişti. Ünlü gazeteci kazanın ardından 19 gün yoğun bakımda kalmış daha sonra taburcu edilmişti.

22.4.2021 günü sabah saatlerinde fenalaşan Duman, yaşama veda etti.

Allah rahmet eylesin.
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,791
4,704

Sayın scanfan ;

Selahattin Duman :

Zamanında gazetede günü gününe okurdum diğer köşe yazılarını da...

Tüm yazdıklarına katılmazdım elbet... Ama şunu teslim etmek lazım ... Değişik bir adamdı... Renkli bir kişiliği vardı... İyi bir insan iyi bir yazardı... Toprağı bol olsun. Işıklar içinde yatsın... [ Tavla oynamasından ( patronu ile ) sık sık bahsederdi yazılarında... ]

Böylesine derlemeler harika bir çaba... Ekstra emek isteyen işler bunlar... Bir tür yarına kalmasını da sağlıyor...


Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...



 
Üst