Karen Perry - Masum Uyku

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
782
11,927
Karen Perry - Masum Uyku

VAWSo.jpg

Karen Perry, Dublin merkezli yazarlar Paul Perry ve Karen Gillece'nin mahlaslı adıdır.

Masum Uyku Kitap Açıklaması

"İnanılmaz bir sürpriz. Bunu önceden hissedemeyeceksiniz."
-Entertainment Weekly-

"Müthiş... Tahmini mümkün olmayan sarsıcı bir gerilim."
-Kirkus Reviews-

Harry, küçük oğulları Dillon üst katta uyurken, iş yerinde olan karısı için sürpriz bir doğum günü yemeği hazırlamaktadır. Ne var ki karısı için aldığı hediyeyi şehir merkezindeki kafede unuttuğunu fark eder. Kafe sadece beş dakika uzaklıktadır. Harry oğlunu evde bırakarak çabucak hediyeyi alıp dönmeye karar verir.

Ve büyük felaket: büyük bir deprem şehri vurur. Binalar yıkılmış, insanlar çığlık çığlığa sokaklarda koşuştururken, Harry de kalabalığın arasından canhıraş şekilde eve dönmeye çalışır. Evleri yerle bir olmuştr. Dillon yoktur. Bu felaketten canlı çıkmış olması imkansızdır ancak cansız bedeni hiçbir zaman bulunamaz.

Beş yıl sonra, Harry ve karısı Robin Dublin'e dönmüş, kendilerine yeni bir hayat kurmuşlardır. Yasları hiçbir zaman bitmemiştir ancak artık yeni bir başlangıca hazır olduklarını hissederler. Ressam olan Harry kariyerinde bir sıçrama yapmış, Robin ise yeniden hamile olduğunu öğrenmiştir.

Ancak bir gün Harry, Dublin'in kalabalık caddelerinden birinde ölmüş oğlunu görür ve geçmiş, tüm gücüyle hayatlarını tekrar esir alır. Dillon bunca yıldır yaşıyor olabilir miydi? Yoksa Harry'nin gördüğü, sadece suçluluk duygusunun yarattığı bir imge miydi?

Karen Perry'nin Masum Uyku'su çok keskin bir anlatımla hızlı bir okuma vaat ediyor. Yanıltma, şüphe ve ihanetle dolu, ustaca kurgulanmış müthiş bir gerilim romanı.
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 332
Yayınevi: Okuyan Us Yayınları
Kitap Adı: Masum Uyku
Özgün Adı: The Innocent Sleep
Yazar: Karen Perry
Çevirmen: Bağış Bilir
Roman Dizisi
İlk Baskı Yılı: 2015


Mediafire
PdfCs 5Mb:


Yadi.sk
PdfCs 5Mb:
 
Üst