Jenny Moyer - Işık Tutsakları

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
801
12,197
Jenny Moyer - Işık Tutsakları

VYucQ.jpg


16 yaşındaki bir kız, radyasyona maruz kalmış bir dünyada özgürlüğü için savaşmak zorunda.

İlk kitabıyla Jenny Moyer, tansiyonu hiç düşmeyen, film tadında sürükleyici bir distopyaya imza atıyor.

"Romanın büyük bir vaadi var... kendinden öncekilere hiç benzemeyen post-apokaliptik bir dünya."

Kirkus Reviews

İnsanlar artık, bir ışın perdesinin ardında yaşıyorlar, özgürlüklerini kazanmak için dehlizlere inmek, radyoaktif partiküllerle değişime uğramış yaratıklarla mücadele etmek zorundalar.

Orion bir maden kaşifi, yardımcısı Dram bir işaretleyici; yıllardır birlikte ölümle burun buruna, onları radsyasyondan koruyan maddeyi arıyorlar, yeteri kadar bulduklarında özgür olacaklar. Orion bir madenciden çok bir büyücü gibi çalışıyor ve bir süre sonra hiç fark etmediği gerçeklere ulaşıyor.

Kitap Adı: Işık Tutsakları
Yazar: Jenny Moyer
Çevirmen: Seyhan Cengiz
Yayınevi: DEX
İlk Baskı Yılı: Temmuz 2017
Baskı Sayısı: 1. Basım
Özgün Adı: Flashfall


Mediafire
PdfCs 5Mb:


Yadi.sk
PdfCs 5Mb:
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,840
4,956

Sayın Otacı ;

Nükleer (Çekirdeksel) tüm tesisler tüm dünyada yasaklanmalı ve kapatılmalı...
Çünkü ; Nükleer tesislerdeki sızıntı veya patlama veya kaza ... sadece o ülkeyi değil birçok komşu hatta komşusu olmayan ülkeyi hatta tüm dünyayı etkiliyor... Yani nükleer bir tesisin sızıntısı bile atom bombası atılınca ne oluyorsa ona neden oluyor hatta daha fazla alanı etkiliyor... Eeee... Siz müktedir devletler nükleer silahı sadece kendiniz hariç ( bu da bir skandal ) tüm diğer devletlere yasaklıyorsunuz... Yani nükleer silah yasak ama nükleer tesis yasak değil ... Ama nükleer tesisteki beklenmeyen gelişmeler de nükleer silah gibi hatta ondan daha geniş alanda olumsuz ve korkunç sonuçlar doğuruyor... Bunda bir çelişki yok mu ? .... Bu nedenle ben nükleer tesislerin tümden yasaklanmasını istiyorum .... Çare bu ...... Dikkat sadece bizdeki değil tüm dünyadakini de kastediyorum....



Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...



 
Son düzenleme:
Üst