Stephen King - Cep Pdf Cs

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
801
12,214
Stephen King - Cep Pdf Cs

ZvTUi.jpg


Cep, günümüzde de bizi bağımlı kılan cep telefonlarının ne dereceli tehlikeli olabileceğini ilginç bir kurguyla bizlere aktarıyor.

Kitabı okuduktan sonra yabancı numaralardan gelen çağrıları açarken insan az da olsa tedirgin olmuyor desek yalan söylemiş oluruz. Devamı olacakmış gibi bir sonla bitmesi dışında, senaryolaştırmaya müsait klasik Stephen King kitaplarından ve bence en iyilerinden.

Günlük yaşamın vazgeçilmezi olan cep telefonları
hayatımızı kolaylaştıran bir araç mı, yoksa kıyametin habercisi mi?

Ekim ayının sıradan bir günüydü. Borsa 10.140 seviyesinde, uçaklarsa normal seferlerine devam ediyorlardı. Boston'da Boylston Caddesi'nde sevinçten adeta uçarcasına yürüyen Clayton Riddell içinse hayat çok daha mutlu ve umut vericiydi. İyi bir çizgi roman anlaşması yapmış, geleceğin umut dolu kapıları artık önünde açılmaya başlamıştı.

Ancak, her şey bir anda olup bitti. Tahribatın nedeni, herkesin cep telefonlarından yayılan ve sonradan frekans adıyla anılacak olan fenomendi. Clay ve bu faciadan canını kurtaran birkaç kişi, kendilerini medeniyetin zifir karanlık çağında, etraflarını saran kaos ve inanılmaz bir katliamın içinde bulurlar. Frekans yüzünden insanlar akıldan yoksun bir sürüye dönüşürler. Ve onlar için evrim başlar...

Darwin'in söyleyemeyecek kadar kibar olduğu gerçek şu, dostlarım; dünyaya en zekiler, hatta belki en zalimler olduğumuz için değil, en başından beri ormandaki en deli, en katil... olduğumuz için hükmediyoruz.

Yazar: Stephen King
Çevirmen: Canan Kim
Yayınevi: Altın Kitaplar
Sayfa: 400
Basım Tarihi: 2007


ZvC91.jpg


Mediafire Linkleri:
Pdf Rcs:
Pdf Cs:

ZvHTT.jpg


Yandex Linkleri:
Pdf Rcs:
Pdf Cs:
 
Üst