Frank Schatzing - Ölüm ve Şeytan Pdf Cs + Epub

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
808
12,353
Frank Schatzing - Ölüm ve Şeytan Pdf Cs + Epub

2599cb7cb24.jpeg



3986b18a8b0.jpeg

Tıpkıçekim Pdf Clearscan 3,2Mb:

1a28ed2a0b2.jpeg

Tıpkıçekim Pdf Cs Telefon ve tabletten okuyacaklar için kenar boşlukları kaldırılmış hali 3,2Mb:

acef2e340f0.jpeg

Epub :



Resif Kitap 2011 Çeviri: Cem Demirkan 453 sayfa.

Alman yazar Frank Schatzing imzalı Ölüm ve Şeytan bir tarihi gerilim ve aksiyon romanı... Eco'nun Gülün Adı'nı çağrıştıran Ortaçağ mekanlarında geçen roman, bizi 1260 yılının Köln'üne götürüyor.

Tarihin belki de ilk suikastçılarından biri ile onun cinayetlerinden birine tanık olan bir hırsız arasındaki kaçıp kovalamayı yüksek bir tempoda anlatan Ölüm ve Şeytan; giderek tüm şehri kapsayan çok büyük bir komplo öyküsüne dönüşüyor. Yer yer döneme dair fikir tartışmalarına da yer veren roman, farklı bir derinliğe sahip, orijinal bir gerilim öyküsü anlatıyor.

“Sürükleyici aksiyon sahneleri... Schätzing hikaye anlatımındaki müthiş yeteneğini sergiliyor ve şöhretini pekiştiriyor.” PUBLISHER WEEKLY

Yıl 1260. Avrupa’nın en iddialı yapısı olan büyük katedral yavaşça Köln sokakları üzerinde yükseliyor, göğe ulaşmış kulelerinin ve payandalarının gölgesinde ise doğaüstü yeteneklere sahip bir suikastçı yeni avlanma alanını gözlüyordu.

İnsandan çok bir gölgeyi andıran katil ilk kurbanının canını almakta hızlıdır; ama bu cinayetin bir tanığı vardır: Tilki Jacop adlı, alev saçlı bir hırsız. Siyahlara bürünmüş heyuladan korkmakta haklı olan Jacop, canını kurtarmak için kaçmaya başlar; bizzat Ölüm Meleği tarafından kovalanmakta olduğuna emindir.

Kurnaz Tilki, şehrin sokaklarını avucunun içi gibi bilmesine rağmen en sevdiği silah tabanca kabzalı bir arbalet olan zalim ve yaman katilden bir türlü kurtulamaz. Kader, aldığı yaralar ve çaresizlik Jacop’u elbise boyacısı güzel bir kız, onun ayyaş bir serseri olan babası ile bilge bir din adamı olan ve fikir tartışmalarını şarabı sevdiği kadar seven amcasından yardım istemek zorunda bırakır.

Bir arbalet okuyla gelecek zamansız ölümün tehdidi enselerindeyken, Jacop’un alışılmadık çetesi kendilerini bastırılamaz bir intikam arzusundan doğan ve şehri paramparça edecek bir komployla karşı karşıya bulur.

Sokaklar kana bulanmak üzeredir.

“...hayran bırakan özgünlükte bir çalışma....yazar keyifle okutmakla kalmıyor, oldukça da eğlendiriyor. Şiddetle tavsiye...” LIBRARY JOURNAL

“Schätzing, dönemin atmosferini inandırıcı bir canlılıkla romana yansıtıyor ve bu kitabı türünün zirvesine taşıyor.” The INDEPENDENT

“Tümüyle farklı bir bir şey... büyüleyici” The TIMES

“...dikkatle araştırılmış görkemli bir hikaye....temposu hiç düşmeyen bir yazım tarzı. Harika bir gerilim...” EKZ

“...toplumun zirvesindeki egemenlik savaşının hikayesi; diğer tarihi romanların çok ötesinde. Muazzam.” Rheinische POST
Yazılı bir söz çok güçlü bir silah olabilir. Layığıyla kullanmasını bilene aslında her şey silah olabilir.

Frank Schätzing 1957 yılında Almanya'da doğmuştur. Bugüne kadar dünyanın birçok ülkesinde çoksatanlar listesine giren ve sinemaya aktarılan Sürü, Limit gibi kitapların yanında Son Dakika ile politik roman türünde de ustalığını kanıtlamıştır. Schätzing yazım hayatına Köln'de devam etmektedir.

Aldığı ödüller:
2002 Köln Edebiyat Ödülü
2004 Corine Edebiyat Ödülü Kurgu Dalı
2005 Sürü için Kurd-Laßwitz Yılın Bilimkurgu Romanı Ödülü
2005 Sürü için Alman Bilimkurgu Romanı Ödülü
2005 Sürü için Altın Tüy Ödülü
2005 Sürü için Alman Polisiye Romanı Ödülü
2006 Kuzey Almanya Akademisi İletişim Fakültesi Dr. Kurt Neven DuMont Madalyası
2007 "Stein im Brett" Alman Yer Bilimi Uzmanları Edebiyat Ödülü.

Alıntıdır tarayan arkadaş sağ olsun... biraz düzenleyip iki ayrı pdf dosyası oluşturdum. Keyifli okumalar dilerim.
 
Son düzenleme:
Üst