Bethanne Patrick ve John Thompson - Bilgi Tembeline Hazırlop Cevaplar - Pdf

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
801
12,202
Bethanne Patrick ve John Thompson - Bilgi Tembeline Hazırlop Cevaplar - Pdf
XvLNK.jpg

Özgün Tarama PdfCs 112Mb:
Mediafire:

Yandex:

Boyutunu küçülttüğüm Linkler Altta:

Mediafire
Pdf Cs 21Mb:


Yandex Linki
Pdf Cs 21Mb:


En basit düşüncelerden, dünya çapında ses getiren büyük değişimlere uzanan yollar ve sıradan nesneler, olaylar ve buluşların ardında yatan muhteşem öyküler... Gündelik yaşamımızda durup da üzerinde hiç düşünmediğimiz pek çok nesnenin ortaya çıkışı ve akla gelmeyen yönleri üzerine oldukça geniş kapsamlı ve inanılmaz etkileyici öyküler...

National Geographic Bilgi Tembeline Hazırlop Cevaplar'da, az bilinir soruları, eğlenceli yazılar, renkli illüstrasyonlar, kullanışlı zaman çizelgeleri ve Sıra Dışı Bilgiler kutucuklarıyla yanıtlıyor. İç çamaşırını kim icat etti? Peki sandviçi? Ya spor ayakkabıyı? Uzun etkili deodoranlar, parıltılı göz farları ve hamilelik testleri acaba ilk önce hangi antik toplumların gündemindeydi? El sıkışma geleneğini nereden edindik? İsviçre ordu çakısına eklenen ilk alet neydi ve hangi ihtiyaca cevap verirdi?

Bilgi dağarcığınıza binlerce ilginç veri ekleyecek ve yüzünüze kocaman bir gülücük konduracak olan bu kitap, insanoğlunun mücadele, yaratma, icat ve keşif dürtülerini, ayrıca yaşamlarımıza hem düzen hem de mutluluk getiren "gündelik mühendisliğin" olağanüstü zenginliğini tüm güzelliğiyle ortaya koyuyor.
 
Son düzenleme:
Üst