Dan Höjer , Gunilla Kvarnström - Küçük Çükün Kitabı

Kozmos

Kıdemli Üye
9 Tem 2016
213
2,324

2zs9tnq.png

Yemin etmek ve vasiyet sözcüğünün kaynağının testis olduğunu, çocuğun nasıl meydana geldiğini, hadımların niçin aşağılanıp niçin yüceltildiğini, testis ve penisini kesen tarikat üyelerinin kimler olduğunu, penisini milyon dolara sigorta ettiren ünlünün kim olduğunu, erkeğin bir gecede istem dışı kaç kez ereksiyon olduğunu biliyor muydunuz?

Sabahları yapılan çiş niçin bulanıktır? Kimler penise taptı? Sigara kısaltır mı? Penis sözcüğünün kökeni nereden gelir? Prezervatifin kaynağı ne? İlk ne zaman kullanıldı? Neden yapılırdı?

Ele geçirdiği şehirlerin tümüne penis ve vajina heykeli diktiren komutan kimdi... Penisi en uzun olan hayvan... Masturbasyon nasıl cezalandırıldı, kimler cezalandırdı?

Kızlar ne düşünüyorlar, ne dediler... Yorumları ne oldu? Erkekler, kızların ne düşündüğünü düşünüyor... Yorumlar... Şaşırtıcı yanıtlar...
 

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
785
5,398
Resimlerden de anlayacaginiz gibi bir cocuk/genc kitabi yani 8-15 yas araligi gibi birseye denk geliyor barn/ungdom.
Kitabin orjinal ismi "Lilla Penis Boken". Buradaki lilla sevimlilik sifati olarak kullanilmis, boyut olarak kucukluk degil, eger boyut olarak kucuk demek istense idi liten penis bok olurdu ismi. Buradaki "kucuk yaramaz", "kucuk Ali" gibi bir belirtme ve sevimlilestirme sifati ki gerci konusu gecen objede o kadar sevimli degil. :) Yine ayni yas araligi icin her turlu pozisyonun oldugu bir cocuk kitabi görup şok olmuştum bir gün. Degisik millet şu iskandinavlar.
 

14lübaba

Onursal Üye
14 Mar 2011
673
2,035
Ankara
Adamların nereden aklına gelmiş böyle bir kitap yapmak?
Bari indirip bi bakalım.
Kozmos kardeşim ellerine sağlık.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Halikarnas Balıkçısı'nında mitolojik ve tarihsel zekerin köklerine ilişkin görüşleri var.Onunda kaynağı Anadolu ve mitoloji.İlginç bir kitap.Teşekkür ederim.
 
Üst