Chip_n_Dale_Rescue_Rangers_1-8

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,642
chpdale.jpg










 

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
Ben bunları çok seviyorum , eskiden ateri oyunlarını severek oynardım teşekkürler :) .
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
36,765
İstanbul
Ne olduklarına dair pek bir fikrim yok ama sevimli bir çizgi roman olduğu belli.

Sevgili gandor08'in yapıp etiklerine dair bir fikrim var ama: Sürekli bir şeyler verme, katkıda bulunma uğraşısı içinde. Çizgi roman adına yapacak şeyle bulmanın mümkün olduğuna dair çok iyi bir örnek oldu. Dostumuz önce cbr'leri pdf'e çevirmek istedi; bunu yapmak yerine nasıl yapılacağını anlatan bir paylaşım yapmasını istedim. Bıraksaydım eminim tüm Çizgi Diyarı'nı pdf'e çevirirdi. :) Sonra balon temizliği işine girişti. Bununla yetinmedi bir tane balonlama da yaptı. Yine yetmedi, bir süredir de yabancı dilde çizgi romanları yeniden link üreterek forumumuzda paylaşıyor.

"Ben de katkıda bulunmak istiyorum ama ne tarama yapabiliyorum, ne de çeviri-balonlama." diyen dostlarımıza örnek olmasını dilerim.

Paylaşma, katkıda bulunma arzun için ve emeklerin için tebrikler, sevgili gandor08.

Teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,642
Yorumlarınız için asıl ben teşekkür ederim,

Tarama yapabilmem için elimde meteryal bulunması gerek ti, ki zamanında çok büyük arşivim vardı sağolsun annem benim memlekette olmadığım bir zaman eskiciye vermiş, sizin foruma kızıma ebook ararken kaydoldum, ondan sonrada sitenin içinde ben kaybaldum. Ne ararsan vardı, her halde bi 30 gb. indirme yapmışımdır. Kendi kendime bu durumdan rahatsız oldum, ne yapabilirim düşüncesi geçti aklımdan, sağolsun direnç11 bu konuda az çok yönlendirme yaptı, gulyabani arkadaşımız balonlama yapmam için bir örnek çeviri gönderdi denedim oldu veya olmadı, sonuçta ortaya bi meteryal çıktı. Bir arkadaşım Tex kapaklarını düzenlememi istedi, nasipse bu hafta onları yapacam. Bu arada yabancı dildeki çizgi romanları bir araştırayım dedim, bir sürü site bir sürü yerde meteryal buldum. İyi taranan düzgün büyüklüktekileri önce aldım, sonra kendim yükleyip siteye atmaya da devam ediyorum. Yabancı dilim pek yok, bilgisayarda iyiyimdir ama nette bulamayacağım bir şey yoktur. Öylede devam etmeye çalışıyorum.

Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana.
 
Üst