![]() |
#11 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 04.Ekim.2012
•Rep Puanı : 1077418
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bir fırsatım olsa şu seriyi çok merak ediyorum, kitaplarına başlayacağım. Hepsini İngilizce olarak almıştım bir ara. Arkadaşlarımız da ne güzel çizgi romanını çevirmişler, bunları okumak da farz oldu artık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1872023
•Rep Seviyesi :
![]()
Emekleriniz ve güzel paylaşım için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#13 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 743251
•Rep Seviyesi :
![]()
Robert Jordan'ın kitaplarına cesaret edip başlayamadım. Her biri tuğla kalınlığındaki ciltler göz kurkutucu geldi. Gerçi kitap okumayı ve fantastik edebiyatı severim. Çok ciltli bir çok seri okudum. Lakin Zaman Çarkı'na bir türlü başlayamadım. İyi ki çizgi romanları kitapları kadar göz korkutucu değil. Bu seri 35. sayıda tamamlanıyor. Ve eminim ki dostlarımızın özverili çalışmaları neticesinde son sayıyı da göreceğiz. Teşekkürler dostlar.
![]() |
![]() |
#14 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Nisan.2012
•Rep Puanı : 146138
•Rep Seviyesi :
![]()
Uzun zamandan beri filmi yapılması planlanan ama bir türlü rayına oturtalamayan The Wheel of Time'ın dizisi şu anda yapım aşamasında, ilgililere duyurulur. Yüzüklerin Efendisi ve The Witcher'ın da dizileri yolda. Fantastik dizilere fazlasıyla doyacağız yani.
Konu bergill tarafından (26.Ocak.2018 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Mart.2011
•Rep Puanı : 180427
•Rep Seviyesi :
![]()
Henüz içeriğe bakmadım ama kitaplarını okuyan biri olarak görsele dökülmesi çok zor olacak dediğim kitap, görsele dökülmüş hatta evimize kadar da gelmiş. Bize de okumak düşüyor. Elinize sağlık.
Dizi projesinin Game of Thrones kadar başarılı olacağını sanmıyorum (popüler olma açısından, ilk sezonki tadından çok uzak) çünkü çok fazla olay, karakter ve görsele (beyaz perde için) dökülmesi zor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]var. Projeyi HBO alsa bile (ki şu an bayağı dizisi var, düşüneceklerini sanmam) yılda 10 bölümle kurtaramaz. Başka bir kanal alsa da kaliteli olması çok zor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Nisan.2012
•Rep Puanı : 146138
•Rep Seviyesi :
![]()
Dizinin yapımcılığını Sony üstlenecek. Kaldı ki Game of Thrones öyle yapıyor diye bir sezonu 10 bölümle sınırlamak zorunda değil. Kaliteli bir yapım olduğu sürece popüler olup olmamasının çok da önemi yok açıkçası.
Konu bergill tarafından (27.Ocak.2018 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Mart.2011
•Rep Puanı : 180427
•Rep Seviyesi :
![]() Dizinin yapımcılığını Sony üstlenecek. Kaldı ki Game of Thrones öyle yapıyor diye bir sezonu 10 bölümle sınırlamak zorunda değil. Kaliteli bir yapım olduğu sürece popüler olup olmamasının çok da önemi yok açıkçası Masraf çok fazla olacağı için 10 bölüm dedim. Sizin bahsettiğiniz gibiyse ben daha çok memnun olurum. İnsallah başarılı bir yapım olur. Bizler de daha çok fantastik yapımlar izleriz. Benim için de önemli olan kalite. Popülerlikten kasttettiğim ise ne kadar çok izlenirse bütçe de daha fazla ayrılır. Game of Thrones'da tam tersi bir durum oldu. Her sezon izleyici sayıcısı çığ gibi arttı ama kalite de her sezon düştü. Ana konudan biraz uzaklaştık. Tekrar ellerinize sağlık. Konu ertuga tarafından (26.Ocak.2018 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]()
Şahane işler.
![]() Kaç sayı toplamda bilmiyorum ama bitmesini de istediğimiz söylenemez. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Ekim.2017
•Rep Puanı : 22
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok teşekkür ederim. Bu seri de en az Buz ve Ateşin Şarkısı kadar kalitelidir. Umarım hak ettiği değeri dizisi çıkınca fazlası ile alır.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|