Türk Tarihi Gerçek Öyküler Dizisi - Üç Büyüklerin Çanakkale D. - Fenerbahçe Destanı

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,460
Ozan kardeşimize de yakışır ama bu renk, abi bekliyordum, teşekkür ederim. Bir fenerbahçeli olarak bende bunu arşivimin baş köşesinde bulunduracağım. Sağolasın.
 

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
586
3,435
fblike.png
 
12 Şub 2010
15,006
543,638
Rekabet; zeki, ince ince, tatlı göndermelerle yapıldığında motive edici, hayatı renklendirici olur.

Aşırıya gidildiğinde kıskançlık, düşmanlık gibi hisleri körükler ve ayrıştırır. Ölçü her zaman iyidir.

Fenerbahçeli olmak bana iyi geliyor:), Pendik faciasına rağmen, neredeyse o yıllarda küme düşme hattında olmamıza rağmen Feneri bırakmayı bir an olsun düşünmedim. Cimboma yenildiğimizde ortalarda görünmemeye çalışırım:D, küçük oğlum ciddileşir, üzüldüğümü istemediği için o olay hiç yaşanmamış gibi davranır, içinden sevinidğini bana belli etmez. Ağabeyim fırsatı kaçırmaz, sıcağı sıcağına telefonla hatırımı sorar:D, ne olacak bu Fenerin hali der:) veya duydum ki diye başlayan cümlelerle ince kıyım dalgasını geçer. O hafta ben hiç bir spor programı izlemem, gazetelerin spor sayfası yokmuş gibi davranırım.

Cimbom veya Beşiktaş'ı yendiğimizde çocuklarıma kıyamam, ben de hiç bir şey olmamış gibi davranırım. Zaten eşim, tüm anneler gibi çocuklardan yanadır. Ama ağabeyimi ararım:D, kardeşimi arar hal hatır sorarım:). Biribirimizi aramamıza vesile olan şeylerden olduğu için rekabetin tatlı yönleri de vardır.

Ülkemizin genel havasına bazen rekabetin deforme hali etken oluyor, rekabet düşmanlıklara dönüşebiliyor. Bundaki etkenler arasında yöneticilerimizin, basının tavrı en belirleyici olanlarıdır.

Spor kulübü yöneticilerimize, genel yöneticilerimize ve basınımıza aklı selim diliyorum.

GS, BJK, Trabzonsporlular başta olmak üzere tüm sporseverleri sevgi, saygıyla kucaklıyorum.

Harika paylaşımı için sevgili bayposta'yı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Herkesin hayran olduğu bayposta düzenlemesiyle okumak, aslından okumaktan daha zevkli olacak. Çünkü parlak kağıda basılmış kitaplar gözlerime iyi gelmiyor:)
 
Üst