Sinema Dergisi - Sayı: 03 (Aralık 1994)

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,217


Bu sayı aracılığıyla bu kapakların veya bazı sayfaların neden çok zarar gördüğünü de anlatayım. Otistik bir yeğenim var. Bu hastalıktan dolayı zaman zaman kağıtlarla (özellikle de renkliyse) oynama gibi bir durumu var. Tabi oyun sırasında çoğu kağıt parçalara ayırılıyor. Böyle yapmamasını anlayamayacağı için yapacak birşey yok. Sadece dergileri, kitapları çok daha iyi yerlerde muhafaza etmek gerekiyor. Eskiden böyle yapamıyordum ayrıca ileride bu dergileri arşivleme gibi bir düşüncem yoktu. Bu yüzden de yeğenim eğer açık alanda bir dergi görmüşse alıp parçalara ayırırdı. Bendeki dergilerin çoğunun sayfaları (özellikle kapakları) yırtılmış, kopartılmıştır. Bu dergi de onlardan nasibini alanlardan biri.
 

onrkrsvglu

Yeni Üye
22 May 2018
1
1
Merhabalar. Benim bütün arşivden sadece tek eksiğim var. O da bu sayı. Elden çıkarmayı düşünür müsün?
 

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,217
Sinema dergisinin ilk sayıları benim için çok şey ifade ediyor. Bu yüzden elden çıkarmayı düşünmüyorum. Bunlar dışında da bendeki dergi çok yıpranmış durumda. Fakat gittigidiyor, nadirkitap, sahibinden gibi sitelerden sabırlı olmak şartıyla bulabilirsiniz. Neredeyse 3 yıldır aradığım altyazı dergisine ait (2008 yılı) bir sayıyı 5 lira gibi uygun fiyata bu hafta buldum. Eğer büyük şehirdeyseniz sahaflardan kolaylıkla bulabilirsiniz ama benim gibi anadolu'da Türkiye'nin bir ucunda iseniz aşağıdakileri deneyin.
Aramanız şu şekilde olsun.
Sürekli takip edeceğiniz için seçeneklerde "yeni gelenler" seçilmiş olması önemli.



Bunlar dışında da google'da letgo veya bunun gibi sitelerden satanlar oluyor. "sinema dergisi 1994" yazıp deneyin. Kapakta kim varsa onun adını "Jim Carrey 1994" yazıp deneyin. Veya "dergi" "magazin" "jim carrey" yazarak ya da "Sinema Dergisi" "Sayı 3" gibi deneyin.
Yukarıdaki sitelere üye olup, satıcılara aradığınız sayıyı özelden bildirin.
Mail adresinizi bana yazın, rastlarsam ben de haberdar ederim.
 
Üst