Yazı-yorum Edebiyat dergisi

aksamsefasi

Süper Üye
5 Eki 2018
4,512
85,300
İzmir


52171379509_c17594060c_z.jpg

Edebiyatı popüler kültürün tuzağından uzak tutan gerçek okur ve yazarları bir araya getirme ilkesi ile yola çıkan dergimiz, Nisan 2018 den beri bu ilkeyle yolculuğuna devam etmektedir. Dönem dönem bizlere eşlik eden, emek veren edebiyat gönüllülerine selam olsun.

Konumuz kültür, sanat ve edebiyat. Bu nedenle derdi, kalp kırıklığı, eleştirisi olan ama yarınlara olan hayallerini ve umutlarını kaybetmeyenlerin seslerine ses olmak için bir araya geldik. Hiçbir kuruma, kuruluşa, ben diyen hiçbir kişiye biat etmeyen, derdini, eleştirisini, kalp kırıklığını, umudunu edebiyata dair yazan herkese kapısını açan yazı-yorum dergi ekibi olarak biliyoruz ki edebiyat, kültür ve sanat bir varoluş mücadelesidir. Bu varoluş mücadelemizde, yolculuğumuza eşlik etmek isteyen kalemlerin sesine ses olduk ve olmaya devam edeceğiz.

22. Sayımızdan itibaren Turkcell Hayal Ortağım ve Getem işbirliği ile seslendirmesini de yaptığımız dergimiz, görme engelli okurlarımızla yola devam ediyor ve umudumuz çocuklarımız için iki ayda bir yayınladığımız ‘’yazı-yorum çocuk’’ dergimizle birlikte varolma mücadelemizi sürdürüyoruz. Edebiyat, kültür ve sanata bıraktığımız izler dışında her şeyin yok olacağını bilerek hayaller kurmaya devam ediyoruz. Üstadımızın dediği gibi. ‘’Hayal etmek kadar güzel şey yoktu. İnsanı insan eden hayal etmekti.’’


 
Üst