Die Monster Die (1966) - Dell Movie Classic

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,318
Die Monster Die (1966) - Dell Movie Classic
Die Monster Die
1966 tarihli klasik filmin resimli romanı


diemonsterdie00.jpg



Korku filmini Daniel Haller yönetmiş, Boris Karlof başrolde. Serinin diğer sayılarında olduğu gibi bu dergide de kapak ve kapak içlerinde filmden sahneler yer alıyor. Diğer sayfalar renkli çizilmiş. Filmin adının anlamı "öl canavar öl". Ancak Türkiye'de gösterildiğine dair bir not yok, o nedenle Türkçe bir gösterim adı da yok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,318
Teşekkürler paylaşımlar için, açıklamalarınız çok hoş.

Ben daha önce aynı konuları toplu olarak yükleme yapmıştım. Yapılmayanlardan bulabilirseniz çok sevinirim, saygılarımla.

Bu konuda paylaşım yapmıştım.

http://www.cizgidiyari.com/forum/yabanci-dilde-cizgiromanlar/73371-movie-classic-dell.html

Yüreklendirici iltifatınız için çok teşekkür ederim. Aslında 15 film romanını birden aynı başlık altında tek seferde yüklemeyi planlamıştım. Ancak düşündüm ki her bir konu (kitap) genişletilmeye, katkı almaya müsait. Bunun işaretlerini önceden verebilmek için de şimdiden film ya da kitapla ilgili ufak tefek bilgileri altlarına yazdım. Örneğin ilgili filme (romana) dair trivia bilgileri, ekran yakalama görüntüleri, birtakım diğer küçük bilgileri, çizer-yazar bilgileri vb. Bu nedenlerle çizgi romanları ayrı başlıklar altında yükledim.

Sizin yüklemeleriniz için de çok teşekkürler. Elinize sağlık. Tamamı yüklü olduğuna göre artık gerisini yüklememe gerek kalmadı sanırım. Sadece ölü linkler varsa yenilerim izninizle. Aslında forumda konunun var olup olmadığını öğrenmek için yüklemelere başlamadan önce "dell classics" diye arama yaptırmıştım arama sonuçsuz çıkınca yüklemeye başladım.
 
Son düzenleme:
Üst