Deli Mizah Dergisi - Sayı 103 (14.07.1993)

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,617
hiçbiryerde :)
dwg2fxsnoydzwq5up.jpg


dwg2gkijivyrtz7z5.jpg


dwg2gndj4pglduckh.jpg


dwg2gjod9i7a73uht.jpg


İyi Okumalar

 
Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,927
İstanbul
80'lerde LakLak ya da Gırgır'da bunun "Bütün hayatım gözümün önünden porno film şeridi gibi geçiyor" versiyonuna rastlamıştım. O zamandan bu yana, ne zaman bir yerde "Hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor" sözüne rastlasam aklıma hemen bu muzip espri gelir.. :)
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,324

Cem Yılmaz'ın gösterisinde şöyle bir laf vardı: "...ne bileyim fıkralardaki adamların gerçek olduğunu... ben de bir fıkrada rol almıştım, hatta İngiliz'dim..." mealinde bir şeydi. Ben de aşağıdaki karikatürün bir benzerinde rol aldım (!) desem derginin adına yaraşır bir laf etmiş olur muyum acaba? Uzun yıllar önce renkli fotokopi ülkemize yeni geldiğinde birkaç deneyimden sonra sonuçları hiç beğenmemiştim ve bu icadın geleceğinin olmadığı kanaatine varmıştım. Ancak merakımı bilen bir tanıdık Alsancak'ta yeni açılmış bir yeri salık verdi ve netice husunda yemin billah garanti verdi. İnanmadım, ama yine de denemek için yanıma birkaç dergi, renkli fotoğraflar vs alıp hiç üşenmedim Bostanlı'dan Alsancak'a yollandım. Neticeler müthişti, hatta asıllarından daha da iyiydi desem yalan olmaz. Karikatürdeki adam Gebze'den gelmiş, benim oynadığım versiyonda "ben ta Bostanlı'dan gelmiştim". Fıkra gibi! (enerji bolmuş o zamanlar, şimdi ekmek almaya git diyorlar, gitmiyorum!)

Sevgili "yeryüzü", bu güzel dergi, kaliteli tarama ve emekleriniz için teşekkürler üstadım.


Del_Aal01_3.jpg

 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,617
hiçbiryerde :)

Cem Yılmaz'ın gösterisinde şöyle bir laf vardı: "...ne bileyim fıkralardaki adamların gerçek olduğunu... ben de bir fıkrada rol almıştım, hatta İngiliz'dim..." mealinde bir şeydi. Ben de aşağıdaki karikatürün bir benzerinde rol aldım (!) desem derginin adına yaraşır bir laf etmiş olur muyum acaba? Uzun yıllar önce renkli fotokopi ülkemize yeni geldiğinde birkaç deneyimden sonra sonuçları hiç beğenmemiştim ve bu icadın geleceğinin olmadığı kanaatine varmıştım. Ancak merakımı bilen bir tanıdık Alsancak'ta yeni açılmış bir yeri salık verdi ve netice husunda yemin billah garanti verdi. İnanmadım, ama yine de denemek için yanıma birkaç dergi, renkli fotoğraflar vs alıp hiç üşenmedim Bostanlı'dan Alsancak'a yollandım. Neticeler müthişti, hatta asıllarından daha da iyiydi desem yalan olmaz. Karikatürdeki adam Gebze'den gelmiş, benim oynadığım versiyonda "ben ta Bostanlı'dan gelmiştim". Fıkra gibi! ...


Del_Aal01_3.jpg


Çok hoş bir anekdot olmuş bu.
Film gibi yerine tas tamam
"karikatür"deki gibi bir anı.
Teşekkürler scanfan üstadım.
 
Üst