Neil Gaiman's Murder Mysteries (2002)

grmnt

Süper Üye
13 Ocak 2011
287
753
Ankara
Efsane...
Melekler...
Cinayet...

Parktaki bir bankta oturan yalnız bir adamın gözlerinden, onun kim olduğunu anlayamazsınız - cennetten asırlar önce gelmiş olan eski bir melek olabilir. Dünyaya, anlatılması gereken bir hikayeyi anlatmak için gönderilmiş olabilir. Çok eski bir öykü...

Dünya, Tanrının gözünde henüz bir tasarım olarak duruyorken, zamanın başlangıcından gelen bir öykü. Günah kavramı, henüz ortaya çıkmamıştı ve Tanrı daha kainatı yeni yeni yaratıyorken, hakkında asla konuşulmaması gereken bir suç işlendi.

Cennette bir cinayet.

Ödüllü yazar P. Craig Russel, ünlü yazar Neil Gaimanın ilahi bir cinayeti anlatan ve büyük beğeni toplayan bir öyküsünü, hafızalara kazınması için çizgi roman olarak hayata geçirdi.


English | CBR | 66 pages | 63.45 MB
Writers: Neil Gaiman, P. Craig Russell Artist: P. Craig Russell Colorist: Lovern Kindzierski

One of the most celebrated writers in the history of comics teams up once again with one of the industry's most accomplished artists! Neil Gaiman and P. Craig Russell once again venture into the world of myth and angels. Constructing and maintaining all of heaven and earth is an immense task that God has divided up among the various ranks and stations of angels. As with any such huge effort, there are bound to be casualties. This unique passion play sheds light on the hands behind creation, as well as one lonely man in Los Angeles who gets to hear the whole story of a most unspeakable crime: a murder in paradise! P. Craig Russell adapts Neil Gaiman's poignant short story with the subtlety and grace that earned him two Eisner Awards for his work on Dark Horse's The Ring of the Nibelung series. The reunion of these two legendary comics creators is a guaranteed masterpiece.

1351948816.jpeg


 

Nitr0

Süper Üye
6 Ocak 2012
211
225
Öyküyü Neil Gaiman nasıl yazmış bilmiyorum ama Craig Russell'ın yaptığı uyarlamada bence bir sıkıntı var.
Paralel bağlamaya çalıştıkları devrelere koydukları anahtarları açık unutmuşlar, konu bağlanamıyor :)
Yine de baştan sona ilgiyle okunan pırıl pırıl bir çizgi roman.
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
 

tabure

Guest
14 Eki 2011
621
2,016
Bastiani Kalesi
Gaiman'ın bu çizgi romanını ben de bugün farkettim bir kitapçıda, İthaki dilimize çevirip yayımlamış. Epey ilginç bir konu ve Russel da çok güzel resimlemiş, müsait bir zamanda okuyacağım.
 
Üst