![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 14.Haziran.2009
•Rep Puanı : 1326487
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tex Renkli Maceralar Serisi - Yarım Bırakılmış Sayılar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tex Renkli Maceralar Serisi içinde yer alan; İtalyanca renkli Taramaların gelişigüzel yayınlandığı, Türkiye'de yayınlanmamış maceralara öncelik verdiğim, İtalyanca taramalarını beklediğim dönemlerde ve Bu seri "kendim" için hazırladığım bir seridir. Bütün yayınlanan Tex sayılarının renklilerini hazırlamak niyetindeyim. Bütün hepsi başkaları tarafından yayınlansa dahi, ben kendi standartlarımla, kendi tercüme ve Türkçe yorumumla ve yine kendim için hazırlamak azim ve kararındayım. Konu sadece bir zaman sorunudur... prensibini benimseden önce hazırladığım, macera bütünlüğü sağlanmakla birlikte bazı maceraları hiç dahil etmediğim Tex Renkli Maceralar Serisi sayıları bulunmaktadır. Bu sayıların bazılarında İtalyanca renkli yayınlarda sayfa düzenlerinin şerit bazında bir öne, bir arka sayfalara kaydırılmak suretiyle bozulmuş olması yüzünden sayfa düzenlemesi de yapılamamıştır. EKSİKLERİ TAMAMLANAN VE YENİLENEN KİTAPLARIN TAMAMI YAYINLANMIŞTIR! Konu daltas tarafından (25.Ağustos.2020 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 16226
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler Daltas takipteyiz
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Kolay gelsin üstad, azminize sapka çıkarıyorum.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 23.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 605103
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Daltas
Yıllardır bıkıp usanmadan bir oya gibi işlediğiniz hazineyi geç de olsa keşfeden 62 lik bir delikanlıyım. Çocukluk ve gençlik kitabımı bulmak ve sizin harika emeğinizle süper ötesi olan çizgileri okumak herkes gibi beni de yıllar önceye götürdü. Her sayının altındaki "teşekkür" metinlerini okudukça bana yazacak sözün kalmadığını düşünüyorum. Sadece içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Daltas, bir sorunum var. Bir haftadır tüm sayıları indirip okumaya çalışıyorum. Ama Tex Renkli Maceralar Serisi : 177 Çöl Hayaletleri ...... Tex Renkli Maceralar Serisi : 200 Kristal Fetiş (aradaki sayılar dahil) ve Tex Renkli Maceralar Serisi : 600 Kuzeyin Şeytanları Tex Renkli Maceralar Serisi : 2011 Renkli Yıllık - Günü Gelince Tex Renkli Maceralar Serisi : 2012 Renkli Yıllık - Sis Haydutları Tex Renkli Maceralar Serisi : 2013 Renkli Yıllık - Beyaz Şaman Tex Renkli Maceralar Serisi : 2013 Renkli Yıllık 04 - 4 Tam Macera sayılı kitapları indirmek istediğimde Mediafire sitesi aşağıdaki mesajı veriyor. This file is currently set to private. When a resource is set to private by its owner, only the owner can access it. If you would like to request access to the file, please log in to your account. Sayın Daltas, eksik sayılarımı indirme olanağım var mı? Çalışmalarınızda başarılar ve sabırlar diliyorum.Yaptığınız iş para ile değil ancak "aşk" ile yapılabilir çünkü.... Saygılar.... Konu daltas tarafından (08.Ekim.2019 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın orpa,
Sorunuzun cevabı aşağıdaki linkte ayrıntılı olarak bulunmaktadır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 23.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 605103
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Daltas, ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.
"Linkleri kilitli sayılar" başlığını okuyunca o sayfaya hiç girmediğimi anladım. Dikkatsizliğim nedeniyle umarım sizi meşgul etmemişimdir. Tekrar teşekkürler, saygılar..... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
daltas üstadım, bu yenilemeler ne durumdadır ? mevcutlarını indirirsek kayıp yaşar mıyız?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın sekvens,
Yenilemelerin çok yavaş ilerlediği bir gerçek, bitince elbette yayınlarım. Mevcut yayınladıklarımı indirmekle hiçbir kayıp yaşamazsınız. Arşivliyorsanız, yayınlanınca yenileriyle değiştirirsiniz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 105491
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Daltas..Senin işin Ferhat'ın Şirin için dağları delmesinden bile zor..Dualarımızla destekçiniziz..Allah her türlü kolaylığı esirgemesin sizden..Başarılar..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Aranılan cevap 22-09-2015 tarihinde aşağıdaki linkte verilmişti...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (08.Mayıs.2016 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Renkli Maceralar Serisi - Linkleri Kilitli Sayılar | daltas | daltas | 27 | 09.Ekim.2018 17:08 |
Tex Renkli Maceralar Serisi - Linkleri Kilitli Sayılar | daltas | daltas | 0 | 28.Mayıs.2015 00:58 |
Tex Renkli Maceralar serisi - Paylaşmayacağım Macera ve Sayılar – 2 | daltas | daltas | 2 | 01.Mayıs.2014 20:42 |
Tex Renkli Maceralar serisi - Paylaşmayacağım Macera ve Sayılar - 1 | daltas | daltas | 11 | 28.Eylül.2013 11:24 |
Tex Yarım Bırakılmış Maceralar Serisi No:307 Korku Günü | daltas | daltas | 16 | 08.Mayıs.2012 00:32 |