Tex Renkli Maceralar Serisinin hazırlanışı ile ilgili ilave bilgi - 2

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,653
137,012
Tex-Willer-desktop.jpg

Bugüne kadar pek çok Tex sever dostumuz ve arkadaşımız gerek yayınlanan kitapların ardından yazdıkları övgü dolu yazılarında ve gerekse özel mesajlarında, bana, çeşitli konularda - balonların temizlenmesinden yazım hatalarının yayın öncesi bulunup giderilmesine kadar - yardımcı olmak için defalarca tekliflerde bulunmuşlardır. Kendilerine bu özverili tekliflerinden dolayı en içten teşekkürlerimi sunarım.

Kendilerinden gelen bu çok güzel tekliflere olumlu yaklaşmadığımı düşünen pek çok Tex sever dostumun alındığını ve hatta belki de bana kırıldığını hissetmekteyim.

Bu seriyi, tanıtım yazımda da özellikle vurguladığım gibi, kendi bencil zevkim için hazırlamaktayım. Çok büyük zorluklarla karşılaşmadıkça da tepeden tırnağa her şeyi kendim yapmak kararındayım. Ama yardıma ihtiyaç duyduğumda "sadece indirmesi değil, şimdi yardım edin bakalım!":Ğ diyeceğimi de özellikle belirtmek isterim.
 
Son düzenleme:

uzung

Yönetici
Yönetici
14 Ağu 2009
3,396
26,011
İstanbul
Teşekkürler sevgili Daltas, sana kolaylıklar diliyorum.
İhtiyaç duyduğunda bizler burada hazır kıta olacağız.
 

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
392
9,657
İstanbul
Sevgili Daltas size kimse kırılmaz o kadar özverili çalışmalar yapıyorsunuz ki emekleninizden dolayı teşekkür ederiz... Kolay gelsin
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,847
136,862
Her konuda yardımcı olmaya aday teks seven dostlar bulacağınıza inanıyorum.
Muhteşem paylaşımlarınızı zevkle takip eden biri olarak,emekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
 
Üst