![]() |
#121 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 11.Ekim.2021
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın Daltas öncelikle şunu belirtmek istiyorum.
Yaptığınız hiç kolay bir şey değil. Kendiniz için bile yapmış olsanız; zor, çok zor bir iş. Emek ister, çaba ister, gözlerin ferini ister. İster de ister. Siz tüm bu emekleri, çabayı vermiş ve gözlerinizi yormuşsunuz. Bir de bizle paylaşıyorsunuz. Bu durumu ayakta alkışlıyor, çok çok teşekkür ediyorum. Size ruh ve beden sağlığı dilerim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#122 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 15.Kasım.2021
•Rep Puanı : 28
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler binlerce teşekkürler. Muhteşem bir çalışma olmuş. Mediafire den indirme harika ama MEGA yı anlamıyorum. Yaklaşık 10 indirme yapınca 24 saat indirme yaptırmıyor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#123 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Ekim.2021
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
mega da öyle bir sıkıntı yok.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#124 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 15.Kasım.2021
•Rep Puanı : 28
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
5 Günlük indirme maratonundan sonra toplam 58.8 GB lık serileri indirdim. MEGA ile yaptığım (mecburen) etik dışı mücadelelerden sonra. Sürekli indirmeleri durdurup premum üye yapmaya çalıştı . Ben de 3 farklı tarayıcıda 3 farklı VPN kullanarak kandırdım onları. Böyle sorun yaşayan arkadaşlara öneririm ..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#125 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 16.Ağustos.2016
•Rep Puanı : 17
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Birbirinden güzel TEKS paylaşımlarınız için çok teşekkürler daltas üstadım.Ellerinize sağlık.Sağolun,varolun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#126 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 19.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 23
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sayın Daltas,
Öncelikle siteye ve biz Tex severlere verdiğiniz güzel katkılar için teşekkür ederim.Emeğiniz takdire şayandır.Sizden öğrenmek istediğim birşey var.Tex serisi tüm sayıları ile arşivimde bulunuyor.Ancak 648 den 700 ncü sayıya kadar olan sayıları bulamıyorum.724 ile sonrasında da kopukluklar var.Siz başta olmak üzere bu eksik sayıları diğer yardımcı olan arkadaşlarda da bulabilirmiyim? Saygılarımla...Cevaplarsanız çok sevinirim. Konu daltas tarafından (08.Aralık.2022 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#127 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 14.Haziran.2009
•Rep Puanı : 1341487
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın kast44,
Siteye yük olmaması için alıntı kısmınızı budadım. Gelelim sorunuza, sitede bir şeyi bulamıyorsanız yayınlanmamış demektir. 648'den sonra yayınlanmış olarak bulduklarınız konuyla ilgili dostlarımızın büyük emekler karşılığı yaptığı tercümelerdir. Normal yayınların henüz hiçbir yerde taramaları yayınlanmadı. Ama sayın "ihtiyardost" bazılarını yayınlayacağını ilan etti. Aşağıda linki bulunan konuyu ve yapılan sohbetleri takip etmenizi tavsiye ederim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#128 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Aralık.2017
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
üstat elinize sağlık süper bir liste olmuş teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
harika, tek kelimeyle |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi Sıralı Liste | Colinmccay | Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 98 | 27.Haziran.2020 17:53 |
Tex Renkli Maceralar Serisi: 178 İntikam Süvarileri | daltas | daltas | 26 | 23.Mayıs.2018 23:45 |
Renkli Tex balonlama sıralı liste | lotoloto | lotoloto | 8 | 27.Kasım.2016 14:01 |
Tex Renkli Maceralar Serisi: 177 Çöl Hayaletleri | daltas | daltas | 44 | 07.Mayıs.2016 23:51 |