![]() |
#21 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2016
•Rep Puanı : 84
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bir yardım istiyorum dostlar kitabın adı olan iki kaçak meksikalı iki asker kaçağı olacak değil mi Adamlar yan rol değil asıl kahraman olmuş kitap adına girdiklerine göre
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 16.Aralık.2012
•Rep Puanı : 98887
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Seastar,
Boselli, karakterizasyonda çok yetenekli bir yazardır. Tex'e getirdiği yenilik:Güçlü , gerçekçi yan karakterler yaratmasıdır.Bir nevi yardımcı oyuncu gibi.Bu karakterler, genellikle iyi vs. kötü karşıtlığının dışında, iyi ve kötü özellikleri birarada taşıyan kimselerdir; yani gri karakterler. Bu maceradaki, Meksikalı asker kaçakları: Miguel Garcia ve Pedro da iyi yazılmış karakterler."İki Kaçak" da onları ifade ediyor. Miguel Garcia, güçlü, becerikli, zeki, fırlama tip. Pedro, daha duygusal ve patavatsız biri. Bu karakterler kitabı okurken benim hemen ilgimi çekti. Tex'in "baş kahraman" rolünü çalmıyorlar fakat, yardımcı oyuncu oscar'ını alıyorlar benim nazarımda. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#23 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2016
•Rep Puanı : 84
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Sevgili Seastar, Boselli, karakterizasyonda çok yetenekli bir yazardır. Tex'e getirdiği yenilik:Güçlü , gerçekçi yan karakterler yaratmasıdır.Bir nevi yardımcı oyuncu gibi.Bu karakterler, genellikle iyi vs. kötü karşıtlığının dışında, iyi ve kötü özellikleri birarada taşıyan kimselerdir; yani gri karakterler. Bu maceradaki, Meksikalı asker kaçakları: Miguel Garcia ve Pedro da iyi yazılmış karakterler."İki Kaçak" da onları ifade ediyor. Miguel Garcia, güçlü, becerikli, zeki, fırlama tip. Pedro, daha duygusal ve patavatsız biri. Bu karakterler kitabı okurken benim hemen ilgimi çekti. Tex'in "baş kahraman" rolünü çalmıyorlar fakat, yardımcı oyuncu oscar'ını alıyorlar benim nazarımda. Teşekkürler detaylı cevabınız için bende öyle düşünmeme rağmen kitap adı alacak kadar önem verememiştim iki asker kaçağına 👏👏👏👏👏👏 |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 28.Şubat.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
elinize sağlık, teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2012
•Rep Puanı : 228
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 10.Mayıs.2020
•Rep Puanı : 5106
•Rep Seviyesi :
![]()
Elinize emeğinize sağlık üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 13.Haziran.2017
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler Sayın Daltas.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Ekim.2020
•Rep Puanı : 5132
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık çok teşekkürler değerli üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 26.Ocak.2022
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler üstdım...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Eylül.2022
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sayin Daltas,
Paylasimlariniz emek goznuru ve incelikle hazirlanmis ve cok harika. Sadece sikinti mega.nz de paylasilmasi ve bu browseri acamamamiz. Bu konuda eminim cizgi roman severlere yardimci olacaksinizdir. Tesekkurler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak - Son Bölüm | daltas | daltas | 12 | 07.Aralık.2020 03:51 |
Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak - Üçüncü Bölüm | daltas | daltas | 18 | 06.Aralık.2020 18:53 |
Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak - Birinci Bölüm | daltas | daltas | 24 | 06.Aralık.2020 00:00 |
Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak - İkinci Bölüm | daltas | daltas | 18 | 05.Aralık.2020 22:55 |
Tex Willer Renkli : 002 İki Kaçak (Yalnızca Bilgi!!!) | daltas | daltas | 8 | 25.Kasım.2020 23:48 |