Tex Renkli Maceralar Serisi

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,656
137,648
Sevgili Tex severler;


ve artık ilk 300 daltas kalitesi ile eksiksiz diyebilir miyiz? :)

Çok teşekkürler sayın Daltas..

Çok teşekkür ederim, sizin sayenizde tekslerin ilk üçyüz sayısı en üstün kalitede ve renkli olarak elimizde var. Ne kadar teşekkür etsek size azdır.



Teşekkürler sayın Daltas. Sayenizde renkli Teks kolleksiyonunda ilk 300 sayı eksiksiz tamamlanmış oldu. 400'e doğru da kararlı bir şekilde yol almakta olduğunuzu görüyoruz. Balonlamanın ne kadar zorlu bir iş olduğunu biliyorum. Bu çalışmalarınızın ardında geceyi gündüzünüze katan nasıl bir emeğin yattığını tahmin etmekte bile zorlanıyorum. 6 yıllık bu süreçte haksız ve ardniyetli onca karalama ve eleştiriye aldırmadan ve şevkiniz kırılmadan yolunuza devam ettiniz. Bu süreçte cizgidiyarındaki biz sesli/sessiz takipçilerinizin gönlü sizinle oldu. Hasetçilere inat, karşılıksız paylaşımlarınızdan ötürü de ayrıca teşekkürü hak ediyorsunuz. Sağ olun, var olun.



Kendi listeme bakınca ilk 300 değil, kemiksiz 325 sayının tamamına (sayenizde) sahip olduğumuzu görüyor ve çocuklar gibi mutlu oluyorum. Siz çok yaşayın emi :)


Takdir edilecek,arşivlenecek kalıcı bir eser bırakıyorsunuz,
Teşekkür etmek çok sönük kalsada biz yinede bu klasik söz ile duygularımızı bildirelim.
Siz ne demek istediğimizi anlarsınız,
Dile kolay 300 kitap tarihe geçecek bir eser,
Ben bir tarih kitabını dört yıldır bitiremedim. Kitap öyle kolay olacak bir iş değil.
Hele sizinkisi daha meşkkatli,
Allah şevkinizi, gücünüzü artırsın.
Sağlıcakla kalın...!


34h8m10.jpg


Yukarıdaki listede 300'den sonra yayınladığım 102 sayı yeralmaktadır. Bu gariban sayılar (40 kadarı Türkiye'de hiç yayınlanmamış ve belki bazılarının hiç yayınlanma şansı olmayacak kendi çevirilerim) bu seriye harcadığım emeğin en az yüz de otuzunu tükettiler...

Bu sabah bilgisayarı açıp Diyara girdiğimde ne göreyim... Kendilerinden söz edilmeyen bu 102 sayının hepsi oturmuş ağlıyor. "Bizi adam yerine koymuyorlar!..."

Haydi, işin yoksa şunları sustur!...
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,656
Kasımpaşa
Hiç merak etmeyin o 102 sayı da bizim tarafımızdan hak ettiği şekilde ilgi ve alaka görüyor...
Bundan sonra da yıllar boyu görecek...
İlk 300 için, sonraki 102 sayı için ve gelecek tüm sayılar için de ayrı ayrı teşekkürler...
 

alikaras

Yeni Üye
4 Eyl 2010
8
7
Daltas kardeşim 50 yaşına yaklaşmış biri olarak her bilgisayarı açınca sizin sayfayı takip ediyor her gün yeni birşey arıyorum..sessiz bir takipçi olarak gücümüz sana duadan geçiyor kardeşim Allah kolaylık versin..
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,610
hiçbiryerde :)
Dile kolay 300 sayı ve sonrasındaki 100 küsür sayı;
hem de tekrar tekrar düzenlenmiş, son derece
kaliteli tarama üzerine yapılan çeviri balonlama
çalışmaları. Bu emeğin karşılığı kelime bulmak zor,
gönülden teşekkürlerimle, selam ve saygılarımı
sunuyorum üstadım.
 

Lobador

Çeviri & Balonlama
21 Tem 2015
1,263
9,898
En üstte benim mesajımdan alıntı olduğu için eğer bir yanlış anlaşılma varsa düzeltmek isterim.
Benim vurgulamak istediğim ilk 300 sayının arada hiçbir fire olmadan mükemmel bir kalite ile tamamlanmış olması ve bunun altını çizmek istememdi. Bu 300 sayı haricindeki diğer her sayı da bizim için aynı değerdedir, aynı önemdedir.

Daltas Tex arşivi unutulmamak üzere digital ortamda yerini almıştır, almaya devam etmektedir ve her sayı için her türk Tex okuyucusu müteşekkirdir..

Her sayı için ayrı ayrı yeniden teşekkürler sayın daltas.
 

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,281
4,322
Bize kazandırmış olduğunuz değerli Tex hazinesi için size ne kadar teşekkür etsek azdır sayın üstad Daltas. Yapmış olduğunuz her paylaşım bizim için bir hazinedir. Çok çok teşekkürler.
 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,993
13,517
Kendi adıma bir tane sayının bile çok büyük emek gerektirdiğini biliyorum. Sevgili daltas ise kendi dilimizde hiç okumadığımız sayılar da dahil müthiş bir külliyat oluşturdu ve ticari ürünlerde bile bu kalite olmadı, sanırım hiç de olmayacak. Neden mi, kendisi daha önce yayınladığı sayıları bile yeniden ve yeniden elden geçirerek daha da mükemmel hale getiriyor. BU sabrı ve titizliği her türülü takdirin üzerinde ki kendisiyle bu konuda yarışacak hiç kimseyi göremiyorum. Kendisi yaptıklarıyla Teks ve tüm çizgiroman severler arasında unutulmayacak bir yer edindi. Kendisine her şekilde şükranlarımı sunarım. İyi ki varsınız da sayenizde pırıl pırıl Teks okuma şerefine nail.olduk.
 

Soleil

Süper Üye
19 Mar 2010
650
980
Sayın Daltas "Sayenizde renkli Teks kolleksiyonunda ilk 300 sayı eksiksiz tamamlanmış oldu. 400'e doğru da kararlı bir şekilde yol almakta olduğunuzu görüyoruz." derken kastettiğim, 100'erli bloklar halinde ilk 300 sayı idi. Yoksa sizin paylaştığınız diğer 102 sayıyı darıltmak aklıma bile gelmedi, onları zaten indirip çoktan arşivledik bile. Sayın Lobador ve Sayın Savok da aynı fikirde. Diğer 102 sayı da el emeği göz nuru ve takdiri hakediyor. Onları üzmek ne haddimize efendim.
 

senefru

Süper Üye
14 Eki 2010
1,123
1,365
Tex okumak sayende ayrıcalık oldu ne desek azdır, ellerine yüreğine sağlık......
 

mggungor

Yeni Üye
14 May 2011
4
5
Bize kazandırmış olduğunuz değerli Tex hazinesi için size ne kadar teşekkür etsek azdır sayın üstad Daltas.
 
Üst