![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 14.Haziran.2009
•Rep Puanı : 1326487
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Olympus Mons (Olimpos Dağı) (Çeviri ve Balonlama) ![]() Çözünürlük 2183 x 3056 x 72 dpi Ocak 2017 - Ekim 2021 tarihleri arasında 8 sayı Fransızca ve ilk 6 sayı İngilizce yayınlanmıştır. Her sayı bilgi sayfaları dahil 52 sayfa ve renkli. 6ncı sayı sonunda maceranın ilk bölümü sona ermekte ve izleyen sayılarda aradan yıllar geçtikten sonraki gelişmeler ele alınmaktadır. Bir Soleil ürünü. Bilgi sayfası: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Deepwater Prison ekibinin hazırladığı bir seri. Yıl 2026... Garip olaylar yaşanıyor... Barents Denizi'nin derinliklerinde, bir grup denizaltı hazine avcısı, bilinmeyen bir eserin kalıntıları gibi görünen bir şeyler keşfederler. Iowa'da bir medyum, okyanus tabanındaki gizemli bir enkazı ziyaret ettiği tuhaf görüntülerle uğraşmaktadır... Ve bir ekranda, Dünya sakinlerine gönderilen bir mesaj bulur. Mars'ta Rus kozmonotları bir dizi gizemli nesne, onları Olimpos Dağı'nın yamaçlarına götüren bir iz bulurlar ve inanılmaz bir keşifte bulunurlar... Bu tamamen sırlarla dolu bir serüven, ama hiç kuşkusuz bütün olaylar birbiriyle bağlantılı! Bu seri YETİŞKİNLER içindir! Çevirilerimde ifadelerin bir kısmı kendi kültürümüze ve deyimlerimize benzetilmiştir. Fontlar: Argentum Sans (Başlık) (Orjinal Font) CCWildWords (Konuşma - Anlatım) (Orjinal Font) Aventra (TV Haberi) (Orjinal Font) Swis721 Cn BT Bold (Telefon Mesajları) (Orjinal Font) Serpentine Medium, Bold Oblique(Android - Uzaylı Konuşmaları) (Orjinal Font) Olimpos Dağı Sıralı Listesi (Çeviri ve Balonlama) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Vito-Dindar Diker) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (12.Aralık.2021 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeni sayı eklendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 172092
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkürler, üstadım.
Bu habere en çok Aster01 sevinecek. Tabii bir de ben ve Vito. Devamını bir türlü getiremediğim sayılardandı. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Ekim.2020
•Rep Puanı : 5132
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık çok teşekkürler değerli daltas üstadım.İyi günler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 30.Ocak.2016
•Rep Puanı : 231
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
Görkemli ve çok değerli bir eser geliyor.. Kolay gelsin kardeşim...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Eylül.2012
•Rep Puanı : 150392
•Rep Seviyesi :
![]()
Heyecanlandirdi, tesekkurler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 10.Mayıs.2020
•Rep Puanı : 5106
•Rep Seviyesi :
![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruz üstadım. Şimdiden kolay gelsin. Elleriniz dert görmesin.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2016
•Rep Puanı : 45026
•Rep Seviyesi :
![]()
CC Wild Words'ün Türkçeleştirilmiş versiyonunu paylaşmanız mümkün mü?
Elbette. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu daltas tarafından (01.Kasım.2021 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2016
•Rep Puanı : 45026
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkür ederim. Bulduğum versiyonlarda Türkçe karakterler mevcut değildi. Çok makbule geçecek.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 27.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1493
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Serinin birinci bölümünü indirip denedim çizgiler cezbedici ve konu göründüğü kadarıyla sürükleyici, beklemedeyiz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu seriyi çok beğendim. Zaten oldum olası C. Bec tarafından yazılmış her çizgi romanı beğenirim. Seriyi tamamladığınız için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Olympus Mons - Bölüm Bir (2017) (ÇB) | Vito | Vito & Dindar Diker | 29 | 05.Kasım.2021 02:37 |
Olympus Mons | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 8 | 18.Ekim.2021 20:21 |
Martin Mystere Tay B.A 14 - Olimpos'un Efendileri | @[email protected] | Martin Mystere Tay Yayınları Büyük Albüm Serisi | 3 | 12.Aralık.2014 18:40 |
Zagor Tay Yayınları 350'lik Seri Sayı 172 - Olimpos Çöküyor | neptunn | Zagor Tay Yayınları 350'lik Seri | 8 | 18.Ağustos.2011 15:03 |