![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gandor08 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]gandor08 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gandor08 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gandor08 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gandor08 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon ![]() Konu direnc11 tarafından (06.Kasım.2019 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: 9 |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1339484
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben bu listeyi görmemişim, teşekkürler. Bir tane daha ekleyelim o zaman.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Ağustos.2013
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Listede 3. ve 4. sıradaki kitapların görselleri yoktur. Son 2 görsel ise listede 10 ve 11 olması gereken görseller. 8. sıradaki görsel (10 olması gerekir) "Muz dansı" ve 9. sıradaki görsel de (11 olması gereken) "Bay başkana vudu". NTV set halinde 9 kitap satıyor. Maalesef son 2 kitap satışta değil.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 12.Aralık.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
NTV yayınlarından kitap 2 kitap eksik olarak çıktı galiba yani Corto Maltese'nin Muz Dansı ve Bay Başkana Vudu isimli 10 ve 11. kitapları anladığım kadarıyla hiçbir zaman yayınlanmadı. Doğru bir bilgiye mi sahibim?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 07.Ekim.2014
•Rep Puanı : 25030
•Rep Seviyesi :
![]() NTV yayınlarından kitap 2 kitap eksik olarak çıktı galiba yani Corto Maltese'nin Muz Dansı ve Bay Başkana Vudu isimli 10 ve 11. kitapları anladığım kadarıyla hiçbir zaman yayınlanmadı. Doğru bir bilgiye mi sahibim? evet ben de öyle biliyorum ama çevirisi yapılabilir çok isteniyorsa , ben şu an başka bir çeviri işindeyim ama belki bakabilirim sonra...edit:hocam kitabın (muz dansı) ingilizcesini bulamadım ya nette ben , bulursanız bana link atar mısınız ?
![]() BİLEMİYORUM ALTAN Konu harry potter fanatiği tarafından (19.Mayıs.2021 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Corto Maltese Sıralı Liste | Colinmccay | Corto Maltese | 15 | 15.Eylül.2022 02:18 |
Corto Maltese - Corto Git Gidebildiğin Yere Kadar Bölüm 4 - Güzel Hayaller Gölü | Hones | Corto Maltese | 5 | 26.Nisan.2018 12:44 |
Corto Maltese - Corto Git Gidebildiğin Yere Kadar Bölüm 5 - Masallar ve Dedeler | Hones | Corto Maltese | 4 | 20.Kasım.2017 14:06 |
Corto Maltese - Corto Git Gidebildiğin Yere Kadar Bölüm 2 - Muzlar Kongası | ertuğrul | Corto Maltese | 3 | 21.Nisan.2011 16:01 |
Corto Maltese - Corto Git Gidebildiğin Yere Kadar Bölüm 1 - Mantarlar Ve Kafalar | ertuğrul | Corto Maltese | 1 | 14.Ağustos.2010 22:17 |