![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Ocak.2011
•Rep Puanı : 606202
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aradım taradım, forumda bulamadım. Eğer varsa da çeşni niyetine kabul edersiniz artık.
Maceraperest Çizgiler'in yayınladığı Serüven Dergisi'nin verdiği birbirini izleyen iki adet Conan Macera Listesi'ni içinde arama yapılabilir PDF dosyasına dönüştürüp ilgililerin hizmetine sunuyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] EK: Doruk dostun gönderdiği CBR formatında her iki kitapçığın birleştirildiği dosyayı da ekleyelim, tam olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu iki kitapçıkta yayınlanan listelerin en önemli eksikliği sanırım çizgiroman forumları aracılığıyla çeviri balonlama yoluyla dilimize yeni veya yeniden kazandırılan Conan serüvenleri. Onlar için de nereye bakacağımızı buluyoruz zaten. ![]() Konu abartman tarafından (19.Ekim.2012 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: cbr dosyası eklendi... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 01.Ağustos.2012
•Rep Puanı : 73421
•Rep Seviyesi :
![]()
Varlığından bile haberim olmadığı bir çalışma. Bilgilendirme ve paylaşımınız için çok teşekkürler, iniyor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1320861
•Rep Seviyesi :
![]()
Geçen hafta Kadıköy'de Sahaf Enver'de görmüştüm, almak için kenara ayırdım, unutmuşum, İyi oldu, böylece abartman dostumuz katkı vermiş oldu..Çok önemsediğim bir çalışma..Teşekkürler..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2010
•Rep Puanı : 357917
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler sevgili abartman,
Gözüm bir yerden ısırıyor gibi ama .... ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ekim.2009
•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkürler dostum.
Güzel bir kitap . Listelemelerde ve arşivlerin düzenlenmesinde çok faydası olacağını düşünüyorum. Elinize sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1054687
•Rep Seviyesi :
![]()
Conan için bir tür başvuru kitabı niteliğinde olan bu paylaşım için teşekkür ederim sevgili abartman. Hangi sayıda kimlerin imzası olduğunu ve anlatılan öyküleri bir çırpıda görebilmek, Conan'ı takip eden dostlar için faydalı olacaktır.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2697659
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok ihtiyaç vardı gerçekten
Alfa Yayınlarının eline düşen Conan'ın gerçekten ihtiyacı vardı diye çok ucuz olacak bir espri yapılabilirdi Ama gerçekten ucuz bir espri olurdu Ben Alfa'ya haksızlık olarak görürüm bunu Aksine o yılların koşullarında Türkiye'ye Conan'ı tanıtması nedeniyle armudun sapı, üzümün çöpü muhabbetine girmeden Sadece Conan'ı getirmesi nedeniyle dahi Her türlü övgüyü fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum Ali Recan'ı rahmetle, saygıyla anıyorum Sevgili abartman İhtiyaç olan bu paylaşım nedeniyle teşekkür ve saygılarımı sunuyorum |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Seviyesi :
![]()
İlgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sanırım Serüven'in verdiği bir kaç klavuz daha var elimde. Onları da tarar, kısa zamanda yerleştiririm yerlerine. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2010
•Rep Puanı : 357917
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu kadar düzgün ve renkli taramayı görünce dinozor alışkanlığı olarak gözlerim CBR formatını aradı.
İki kitabı birleştirdim,haddim olmayarak biraz tonlama , biraz keskinlik ayarı ve 300 dpi olarak CBR formatına dönüştürdüm. Upload ederek abartman dostumun özel mesaj kutusuna yolladım. Tarama sahibi olarak beğenirse bir köşede paylaşır ,isterse kendi arşivinde tutar. Değerli listeler için tekrar teşekkürler kendisine. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
cengiz ertem, conan, maceraperest çizgiler, serüven |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Serüven Kılavuzları 3 - Zagor 1 | tayyare | Serüven Çizgi Roman Araştırmaları Dergisi | 4 | 26.Aralık.2020 00:48 |
Serüven Kılavuzları 7 - Conan 1 | tayyare | Serüven Çizgi Roman Araştırmaları Dergisi | 5 | 26.Aralık.2020 00:44 |
Serüven Kılavuzları 5 - Zagor 2 | tayyare | Serüven Çizgi Roman Araştırmaları Dergisi | 2 | 22.Aralık.2020 13:23 |
Serüven Kılavuzları 8 - Conan 2 | tayyare | Serüven Çizgi Roman Araştırmaları Dergisi | 1 | 22.Aralık.2020 10:55 |
Serüven Kılavuzları 2 - Mister No | tayyare | Serüven Çizgi Roman Araştırmaları Dergisi | 0 | 22.Aralık.2020 00:33 |