![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Ekim.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Herkese selamlar, her ne hikmetse bayram öncesi aklıma düştü. Çocukken okuduğum ve bahsedecegim bu macerayı daha önce hiçbir yerde bulamadım. Umarım ustalar yardımcı olur.
Macera şöyle, Conan muhtemelen Turan ülkesinde. Bir gece ara sokaklarda bir kavga görüyor ve tek başına kalan bir adama yardım ediyor. Sonra bir hazinenin peşine düşüyorlar. Dev örümceklerle kapisiyorlar. Ardından Conan yardım ettiği o adamın kral olduğunu öğreniyor. Hikayenin geçtiği ülkenin atmosferi Arap ülkeleri gibi hafif Bin Bir Gece Masalları ve tiplemeler de buna uygun. Şimdiden çok teşekkür ederim. Hersey gönlünüzce olsun.
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Aralık.2010
•Rep Puanı : 142
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
bende merak ettim.Hatırlayan olursa peşin peşin teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2020
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Conan ve Örümcek Tanrı
Sayıyı anımsamıyorum. Konu Zamora' da geçiyor. Conan Turan kraliçesini kaçıran Örümcek Tanrı Omm ve müritleri ile savaşarak kraliçeyi kurtarmaya çalışıyor. Ekleme: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu listede 189- 191. sayılar olmalı. Konu bozkirsovalyesi tarafından (03.Haziran.2021 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Conan En Çok Hangi Ülkede Macera Yaşadı? | The_DarknesS | Forum Oyunları | 11 | 14.Ocak.2021 21:05 |
Conan'ın bir macerası | James Bond | Çizgi Duyurular | 2 | 24.Nisan.2017 21:17 |
Barbar Conan'ın Bir Macerası by Hakan ALPİN | savok | Sizlere İlginç Gelenler | 5 | 27.Kasım.2015 21:34 |
Hangi? | abdullah | Karikatürler | 0 | 12.Ekim.2013 15:53 |
Hangi Conan'dı seçilen? | vakanuvis | Ayın Kahramanı Bölümü | 5 | 21.Mart.2012 16:51 |