Robert E Howard'ın karakterleri Dark Agnes, Solomon Kane

jakond

Yeni Üye
28 Nis 2013
79
145
Herkese Merhabalar..
Marvel Comics Conan'ın lisansını aldı ve Robert E Howard'ın yarattığı karaktere dayanarak Conan ve Conan ile ilgili çizgi roman yayınlamaya başladı...
Aynı zamanda Howard’ın karakterleri Dark Agnes, Solomon Kane ve daha fazlasına dayanan yeni çizgi roman çalışmaları sürdürüyorlar. Yine tıpkı eskisi gibi:d:d....
Solgun tenli uzun,kasvetli bir adam, solgun bir yüzle gölgelenmiş yüz ve soğuk gözler, tamamen siyah giyinmiş ve silahı genellikle bir rapier ve çakmaklı tabancalı Solomon Kane..
Dark Agnes de Chastillon, 16. yüzyılda Fransa'da geçen ve yazarın ölümünden çok uzun bir zamana kadar basılmayan üç hikayenin kahramanıydı....
Marvel Comics, 1970'lerde ve 1980'lerde Solomon Kane'i içeren birkaç çizgi roman yayımladı. Conan'da olduğu gibi, Dark Horse Solomon Kane çizgi romanını yayınlama hakkına sahipti. Ve şimdi Marvel Comics döndü. Ve belki Dark Agnes, Dynamite Entertainment'ın şu anda maceralarını anlattığı gibi Red Sonja'nın yerine geçebilir?
Heberin linkine şurdan ulaşabilirsiniz
 

Ekli dosyalar

  • solomonkane.jpg
    solomonkane.jpg
    84.1 KB · Görüntü: 36
Son düzenleme:

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
773
5,727
Kdz. Ereğli
Agnes karakteri babası tarafından dövülür ve neredeyse ayarlanmış bir evliliğe mecbur bırakılır. Bu güveyi öldürmek suretiyle kurtulur ve kaçar. Onu ilk önce bir geneleve satmaya yeltenen Etienne Villiers ve ona bir silahşör olarak eğiten paralı asker yüzbaşısı Guiscard de Clisson ile tanışır. Clisson öldürüldüğünde, Agnes Villiers ile İtalya'ya yönelir.

Daha sonraki, başka bir Howard karakterini Rogatinolu Sonya'yı temel alan Kızıl Sonja karakteri gibi, Agnes de kızıl saça ve kolayca bozulan sinirlere sahiptir. Fakat Red Sonja'nın kılıç ustalığı ilahi bir armağanken, Agnes'in yeteneği, doğuştan yetenek ve eğitimin bir birleşimidir.

Diyor haberde...

Artık Howard'ın Conan çevirilerimin yayın haklarını devrettiğime göre, yeni karakterleri çizgi diyarı ile buluşturmak iyi olabilir diye düşünüyorum. Yani Marvel yayınevi ile aynı fikirdeyim. Bir iki ay şu iş yoğunluğundan bir kurtulayım hele... Agnes'le tanışmanın yollarını nasılsa buluruz.
 
Üst