Conan and the Demons of Khitai -Khitai'nin İblisleri 03-04 (Ç&B)

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,026
Mersin
Bu güzel maceranın 3. bölümüyle karşınızdayız, ve fazla bekletmemek için son bölümünede ya yarın akşam yada pazar sabahına huzurlarınıza sıcak sıcak getireceğim

8822incip2446910.jpg

6007incio289403.jpg


 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,353
Conan barbarlığı bırakıp demir ve alüminyum doğrama atölyesi açsa eminim daha fazla para ve itibar kazanır.Ancak bildiğim kadarıyla o dönemlerde henüz alüminyum ve hurda bakır piyasası henüz oluşmamıştı.:Ğ
Diğer taraftan barbarın vahşiliği nedense çok rahatsız edici olmuyor.O da genelde canavarları ve büyülü yaratıkları Mitranın dipsiz cehennemine APS yapması nedeniyle olabilir.
Conan büyüğümüz çocukluktan itibaren organik beslenmiş ve unlu gıdalardan uzak durmuştur.
Annesi tarafından 10 yıl anne sütü ile beslenmiş bunun iktifa etmediği dönemlerde ise SEK süt laktozsuz ile takviye CİCİ BEBE bisküvisi ve mamaları ile büyütülmüştür.
Yine 12 yaşından itibaren büyük Türk delikanlısı Beberuhi efendinin yanında ata binme ve kılıç dersleri almış , ekmek parası için rezidanslarda cam silme sektöründe emek yoğun işlerde çalışmıştır.
İlerleyen yaşlarda DEDE EFENDİDEN keman ve viyolonsel kursu alan Conan Mantak CHİA tarafından da taocu cinsel enerji konularında uzmanlaşmış ve büyük kızılderili inisiyesi DON JUAN dan kadim malum teknikleri öğrenmiştir.
Komşuları TUZSUZ DELİ BEKİR den racon kesme konusunda da koçluk eğitimi alan Conan halk arasında kısaca GEL BURAYA CO olarak bilinmiştir.
Beşik kertmesi Nİgar Kalfa nın Kafkasyalı köle tüccarları tarafından kaçırılması ilede hayata küsmüş uzun süre Galata Mevlevihanesinde intisap ettiği Cüppeli Dedenin yanında riyazette bulunmuş tefekkür ederek manevi ilimlerde ilerlemiştir.
İlerleyen zamanlarda batakhane ve birahanelerde sahne alan Lady GAGA ya aşık olan Conan kendisini bira , votka , şarap ve bilumum alkollü ve alkolsüz içeceklere vermişse de yaşayan en popüler tarihçi olan İlber Hocanın TARİH MÜKERRERDİR HEP TEKRAR EDER adlı bir cilt ve renkli 75 sahifelik eserinde ,Venedik Papazı papaz Ordinatus tan nakledildiğine göre asla domuz eti yememiş ve helal et kalitesinde ürünler tüketmiştir.
Conan dostumuz Kahpe Roma da Tarkan adlı bir Türk yiğidi ile tanışmış ve onunlada çok iyi bir dostluk kurmuştur.Tarkan ın Twitter takipçileri arasında yer alan Halk arasında ki deyişle CO facebook tan da önemli paylaşımlar yapmıştır.
Tanıştığı bir Mitra rahibinden etkilenerek önce tek tanrılı dinlerden iki tanrılı dinlere ondan sonra üç tanrılı dinlere en sonunda da 4 tanrılı dinlere inanmaya başlamış ve en sonun da da tanrıya inanmayan tanrısız dinlere meyletmiştir.
Boş vakitlerinde Neşet Baba dinleyen ve gitar çalan Conan şiirde yazmış ve Adını Kılıçlara yazdım - Çok Kıçlara Tekme Bastım Dürüyem adlı buselik makamında ki şarkıyı hem bestelemiş hemde güftesini yazmıştır.
Conan böyle bir değer işte çok büyük bir insandır.:D:Ğ:Ğ:Ğ
EMEKLERİNİZE SAĞLIK ÜSTADIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
.
 

sbasak

banned
7 Mar 2015
449
2,849
Muhterem Conan üstadım, bu kitaptan sonra Geçraphic novel ve tek sayılık maceralar listeni mi tamamlayacaksın yoksa?
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,469
26,994
İblisleri okumak bizim işimiz,canlarına okumak Conanın .:D
Teşekkürler üstadım...
 

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,026
Mersin
Muhterem Conan üstadım, bu kitaptan sonra Geçraphic novel ve tek sayılık maceralar listeni mi tamamlayacaksın yoksa?
Dostum özel mesajın kapalı oldugu için hep burada haberleşiyoruz gibi oluyor :Ğ:Ğ:Ğ, ama benim için sorun yok diger dostlarda mazur görürler herhalde,

Dostum bu projede çok çok az kişi(en azından benim beklentimin altında) ile ilerliyoruz, ve bu hızla 4 sene gibi bir zamanda anca bitecek, onun için sıkılmamak ve bıkmamak için ilk başta hoşuma giden ve kısa olan maceralarla başlayayım dedim, hatta conan sword studio serisinin çevirileri çok sıkıntılı( ispanyolcadan ingilizceye çevirirken mi böyle olmuş bilmiyorum) oldugu için araya mini serilerden hoşuma gidenleri de alıyorum senin sorularına gelince tek sayılık seride kalan 3 adeti şimdilik düşünmüyorum, Graphic Novels serisi esasında muhteşem bir seri 7 kitap (kitap diyorum çünkü bir macera en az 60 sayfadan oluşuyor) sadece 2 tanesi Türkçeye çevrilmemiş onun bir tanesini de ConanTheCıvılızed dostum çeviriyor, digeri içinde şimdilik söz veremiyorum benim planım şu anda bu mini seri ile birlikte hedefledigim 4 mini seriyi ve sword conan serisini bitirmek , sonrasına bakacagız,
 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,992
13,514
Bu günlerde ben de bir sorun var sanırım, mediafire'a giremiyorum. İlginç bir şekilde VPN ile crome üzerinden girmek mümkün oluyor.
Elinize sağlık ilhantok teşekkür ederim.
 

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,026
Mersin

Dostum özel mesajın kapalı oldugu için hep burada haberleşiyoruz gibi oluyor :Ğ:Ğ:Ğ, ama benim için sorun yok diger dostlarda mazur görürler herhalde,

özel mesajımın kapalı olduğunu veya nasıl kapandığını hatta nasıl açacağımı bile bilmiyorum.:))


dostum ;

sol üstlerde profiliniz yazısını göreceksin oraya tıkladıktan sonra açılan sayfada yine solda kontrol paneliniz listesini göreceksin oradan ayarları değiştire gir, gerisini zaten halledersin
 
Üst