![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Aralık.2010
•Rep Puanı : 438383
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dostlarım;baştan söyleyeyim biraz uzun bir yazı olabilir onun için Conan sevmeyenler burada bırakabilirler
![]() ![]() Şimdi gelelim sevenlere ![]() ![]() Peki ya yayınlanmayan ve bilmedigimiz yada bildigimiz ama orjinal dilde diye okuyamadıgımız için sadece resimleriyle yetindiklerimiz? ![]() ![]() ![]() ![]() onun için orjinal yayın sıralarına ve yayın özelliklerine göre bir liste yaptım sadece bir iki adet one shoot listesinde bulunan kitabın dışında tüm orjinal kitaplara ulaştım (ana seriler,mini seriler, özel seriler, diger seriler,one shoot seriler),marvel ve darkhorse listelerinde tekrar yayınları elemeye başladım hatta %90 bitirdim bile onun için tekrar yayınlar olan conan saga,Conan Classic,Marvel Treasury Edition,Essential Conan gibi serileri göremeyeceksiniz. İlk etapta aşagıda paylaştıgım listeleri(listeleri direk kopyaladıgımda yazım düzeni bozuldugundan resim olarak paylaştım) inceleyip eksik , hatalı yaptıgım yerleri veya farklı fikirleriniz var ise bunları düzeltmenizi rica ediyorum ki ana listemiz tamamlansın(ben hala özellikle darkhorse yayınlarında çalışmamı devam ettiriyorum).ve bu listeyi sabitleyelim. Daha sonra ve daha önemlisi ise bu listeyi türkçe çevirilerle dolu maceralara baglamak, ben (ctb serisini hatta daha hızlı olması için alfa çevirilerine baglı kalarak balonluyorum) ve ConanTheCivilized (benim ricamla Graphic Novels serisinde Türkiyede yayınlanmamış 2 adet60 sayfalık maceranın çevirisine başlıyor)koca yangına 2 küçük karınca misali su taşımaya başladık; paylaşımlardan ve ifadelerinden çıkardıgım kadarıyla da Shoryuken dostumuzda benim gibi ctb serisi üzerinde çalısıyor,çalışacak (ben üsten o alttan maceralara el attık) ve orjinal yayın listesi netleştikten sonra,bu göle maya çalma projesine katılmak isteyen bütün dostlar için macera bol ![]() kısaca bu kadar çizgiroman sevdalısı ve çeviri balonlama yapan dost varken bu göl maya tutar diyorum(düşünsenize ayda sadece 10 adet Türçe yayını olmayan macerayı sitemize eklesek ki- bunun için bu projede gönüllü olacak 10 kişi yeterde artar bile- bir yılda 120 macera eder, fazla mı geldi sadece 100 olsun ![]() şimdilik yapmış oldugum listeler aşagıda olup katkılarınızı bekliyorum ve tekrar diyorum ki bu göl maya tutar mı? tutar valla... ![]() ![]() ![]() ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ![]() Konu scanfan tarafından (24.Mayıs.2018 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 312707
•Rep Seviyesi :
![]()
Barbar Conan seriside sizinkine benzer küçük bir adımla başlamıştı. İlk anda yavaş sonra çok hızlı bir şekilde bir çok gönüllü destek oldu. Sonra o iş prospero ile shoryuken kardeşlerin omuzlarında kaldı ama en iyi işi çıkaranlar da onlar oldu.
conan her daim benim favori çizgiromanlarımdan bir olmuştur. Yeni seriler eskisi kadar ilgimi çekmese de zaman zaman ben de conan çevirisi yapmak isterim. Henüz ingilizcem çok iyi değil, elde sözlük (ekranda) çeviri yapıyorum. Aslında iyi bilen arkadaşlardan danışabileceklerimiz olsa arada bir yardım etseler o bile fayda olur. Kendi adıma ben bu işe sıcak bakıyorum, hem çevirir, hem kızartırız fena mı olur? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2016
•Rep Puanı : 65497
•Rep Seviyesi :
![]()
Conan Sword Studio'nun 26 sayılık bir serisi var... Bende 2-3 ve 13 Türkçe diğerleri orijinal...
Listede göremedim de ekliyeyim dedim... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 07.Mart.2015
•Rep Puanı : 65134
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili üstadım, tekrarlar olmadan derlediğim Marvel, Dark hORSE VE iSPANyol Conan'lar Orijinal Conan Külliyatı paylaşımımda mevcuttur.
Bilginize... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Conan Sword Studio'nun orijinalleride o sayfada vardır.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]() Conan Sword Studio'nun 26 sayılık bir serisi var... Bende 2-3 ve 13 Türkçe diğerleri orijinal... Listede göremedim de ekliyeyim dedim... teşekkür ederim dostum, o seriyi almamın nedeni orjinal olmadıgını düşünmem yanlış hatırlamıyorsam ispanyolların yazıp çizdigi öyküler ama genel istek gelirse tabiki ekleriz,
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili üstadım, tekrarlar olmadan derlediğim Marvel, Dark hORSE VE iSPANyol Conan'lar Orijinal Conan Külliyatı paylaşımımda mevcuttur. Bilginize... teşekkür ederim, orjinaller mevcut... ama one shoot serisinden iki adet kitabı bulamadım eger o noktada da yardımcı olabirsen minnettar kalırım
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]()
hangileri?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Seviyesi :
![]() şimdilik bunlar... Conan - The Ultimate Guide to the World's Most Savage Barbarian Dark Horse - 2007 Hard cover ORJ? Conan the Phenomenon Dark Horse - 2007 Hard cover ORJ? Conan - The Newspaper Strips, Vol. 1 Dark Horse - 2010 Collection of Conan newspaper strips ORJ?(reprint? )
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]() şimdilik bunlar... Conan - The Ultimate Guide to the World's Most Savage Barbarian Dark Horse - 2007 Hard cover ORJ? Conan the Phenomenon Dark Horse - 2007 Hard cover ORJ? Conan - The Newspaper Strips, Vol. 1 Dark Horse - 2010 Collection of Conan newspaper strips ORJ?(reprint? ) newspaper strips, paylaşımımda var. Diğerleri için DVD'ye bakacağım, bulursam eklerim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
James Bond Orjinal Sıralı Maceraları-Majestelerinin Gizli Servisi | fantoma98 | fantoma98 | 3 | 01.Ekim.2019 22:51 |
Barbar Conan ve Fatih Kull üzerine | Kayıtsız Eleman | Sizlere İlginç Gelenler | 4 | 24.Ocak.2017 22:26 |
Mister no maceralarının orjinal sırası ve türkiyede denk geldiği kitaplar üzerine | cengizgul | cengizgul | 13 | 11.Nisan.2012 15:54 |
Conan Maceraları | amra | İstek Hattı | 0 | 07.Temmuz.2010 16:36 |