Conan Lal Kitap DHC Renkli Seri Sayı 03 - Kuzey Rüzgarının Ardında (Yeniden Tarama)

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,234
Kamlançu
Evet dostlar, uzun bir ara verdiğimiz Lal Kitap DHC Renkli Seri Conanların yeniden taramaları ile kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Kısa süre önce forumumuzun yaşadığı veri kaybı öncesinde taşınabilir harddiskim sorun verdi ve arşivimin büyük çoğunluğu gitti. Kurtardığım dosyalarda da sorunlar olduğu için onları da sildim. Çünkü Conan okuyayım diyorum, tıklıyorum; Kaptan Swing çıkıyor filan. Neyse, şimdi arşivimi sıfırdan oluşturmaya başlayacağım. Allahtan bu Conanları iş yerindeki bilgisayarda tutmuşum da bunlar kurtuldu.

Deki arkadaşımızın renklendirdiği Teksasları da tekrardan balonlamaya başladım. Kapaklarını yapacak arkadaş olursa önümüzdeki günlerde onu da okuma imkanı bulursunuz. İlgilenen arkadaş olursa özelden mesaj atabilir.

Buyrun bakalım, 3. sayı sizlerle...

file




İyi okumalar.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,062
2,792
İlk teşekkür benden olsun çocukken köye gitmiştim benden önce gidip dönen dayım orda birkaç conan bırakmıştı ne kadar sevinmiştim.
 

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
982
Emekleriniz için teşekkürler, yaşadığın sorunlara üzüldüm. Ayrıca renkli Teksasları 4 gözle bekleyenlerdenim.
 

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
752
1,588
Gotham
Üstad geçmiş olsun aynı durumu bir kaç zaman önce ben de yaşadım biliyorsun gerçekten çok kötü bir şey. Allah sabır versin , tekrar toplamak zor olacak ama diyar bir yere kaçmıyor nasılsa her şey burada var , Conan için teşekkürler :)
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,954
ordu-turkey
Sayın shoryuken harddisk sorunu kaybı sonucu veri kaybını geçmişte iki, kez yaşamış biri olarak çok iyi bilirim gerçi her ikisinde de veriler dvdler de olduğu için pek ciddi bir durum olmadı ama tasnifleyip düzenlediğin verileri dvdlerden tekrar tasnifleyip bir harddiske taşımanın eziyetini yaşadığım için bilirim.O yüzden tüm verilerimi dvdlere yedeklerim ve onları da çantalarına koyarım tam 10 yıl önceki dvdlerim hala sağlam durumdalar.Conanlar için sağolun haftasonu da ben teksas fransızca yağmuru yapayım artık.
 
12 Şub 2010
15,006
543,775
Sevgili dostum, emek verdiğin ve çok değerli arşivine üzüldüm ama yerine koymak mümkün olduğu için tesellisi var çok şükür.

Conan için teşekkür ederim.
 
Üst