Conan Lal Kitap DHC Renkli Seri Sayı 09 - Tavernada İki Nemedyalı (Yeniden Tarama)

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,235
Kamlançu




Konu kaybolmadan önce de yazmıştım; internet üzerinden indirip okuduğum ilk Conan macerası bu ve devamındaki Şişko'nun Ölümü idi. Benim tanıdığım Conan'a hiç benzemediği için bayağı yadırgamıştım. Çünkü 90'ların ikinci yarısından sonra mekan değiştirip küçük bir ilçeye geçmiş ve çizgiroman ile aramıza başka telaşlar girmişti. Aradan yıllar geçip internette çizgi roman aradığımda bu maceralarla karşılaşmıştım. Açıkçası forumumuzdaki kadar zengin bir site ile karşılaşmamıştım o zaman. Bir süre sonra Conan'ın bir macerası aklıma gelip de acaba onu bulabilir miyim diye tekrar aramaya başladım ve bu forumu buldum. Hemen Conan maceralarını indirmeye başladım. Forum kültürümüz olmadığı için yazılan yorumların, teşekkürlerin ana ekrana yansıdığını bilmiyordum. İlk yorumum şu oldu:

"çok güzel çalışmalar yapılmış, eğlenceli zamanlar geçirilmiş burada lakin geç kalmışız buna katılmak için. her neyse, ellerinize sağlık.

bu arada buradaki link ölü. kolay gelsin, saygılar...."

Ne kadar umutsuz bir bakış açısı!
İnsanların elindeki çizgi romanlar taranmış, bitmiş, geriye bir şey kalmamış, her şey ilk anlarda paylaşılıp gitmiş gibi. Tabi arkasından teşekkürler, fikir belirtmeler filan derken buradaki sıcak ortam öylesine sardı ki bir türlü kopamadım. Biri beni durdursun :) Burada keseyim, konu farklı noktalara doğru gidiyor. Bir başka paylaşımda anlatırım devamını :)

Neyse efendim, sözü daha fazla uzatmadan Conan paylaşımımızı sunalım.

Direnc11 taradı, Ertuğrul abi bana ulaştırdı, ben de naçizane düzenlemeye çalıştım. Adım hıdır, elimden gelen budur diyerek sizlere iyi okumalar diliyorum.

Sayın Çizgiroman Arkeoloğu Profesör nezdinde
Tüm çizgiromanseverler için...

(mediafire)
(mega.co)
 
Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,006
543,776
Üç gönül dostunun ortak kutsal emeğiyle vazgeçemediğimiz tutkumuz Conan'ın bir sayısına daha kavuştuk. Teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

Sevgili shoryuken'in öyküsü çoğumuzun öyküsüne benziyor:)
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,845
137,149
Eline sağlık.
Gayet güzel bir açıklamayla gelen harika paylaşım.
Emeklerin için teşekkür ederim.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,623
hiçbiryerde :)
Kesinlikle çok güzel muhabbet,
Conanlara sıra geç gelecek ama
bu küçük anılar, duygular
insana daha çok keyif veriyor.
Dostların eline sağlık...
 
Üst