Conan The Barbarian 132 - Gharn'ın Oyunları

prospero

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Kas 2014
248
11,343
Afiyetle okuyunuz...

001%202_zpsfo4ctaur.jpg


002%202_zpsidxmkkql.jpg


 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,953
ordu-turkey
Harika bir sinerji oluştu conan da ben barbar conanın bu kısmının bu hızla sene sonunda tamam olacağına kesin eminim çonanın en çok sayısının olduğu bu ana seride bittiğinde conan külliyatı da tamam olacak mı yoksa bilmediğimiz başka conanlar çıkar mı orasını bende bilmiyorum.Bildiğim benim açımdan conan ile prospero başta olmak üzere ekenciz ve shoryuken adlarının bütünleştiğidir.
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,471
27,003
Ben kaşaçayı bıraktım diyorum ama Kimmerya diyarında eğlence tam gaz.Oralara doğru yola mı çıksam.:)
Bu ne hız dostlar hangisine mesaj yazıp hangisini okuyacağımı karıştırdım.
Artık sakin kafa yarın gömüleceğim sayfaların arasına.
Emeğinize şapka çıkarıyor ve gönülden teşekkür ediyorum...
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,294
4,475
Oooh,Conan da hazır.Bu akşam önce Zagor sonra da Conan keyfi yapacağım...
Sevgili Prospero kardeşim çok teşekkürler ederim,ellerine sağlık emeklerine sağlık,akşamın hayırlı olsun.
 

BRAN MAK MORN

Çeviri & Balonlama
13 Tem 2011
193
2,220
Defalarca okumaktan büyük zevk almış olduğum bu Conan The Barbarian sayısını daha da değerli kılan dostlarıma çok teşekkür ederim.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,638
İzmir
Conan'ın hayat öyküsünü bilmem kaçıncı tekrar okumaya başladım. Bu sefer pür dikkat, arka planlara ve kronolojiye dikkat ederek okuyup kendimce notlar alıyorum. Bu sayıya kadar kah iyi kah kötü öyküler oldu. Lakin bunun kadar kötü bir arka planı olan öykü yazılmamıştır. Bu hikayeyi yazan Bruce Jones'un Hiborya çağı ile ilgili hiç araştırma yapmadan yazarlık koltuğuna oturduğunu düşünüyorum. Bu öykü mücevherli bir kılıçı kazanmak için yapılan bir takım arena oyunlarını anlatıyor. Zorlu ve en ufak hatanın ölüme neden olacağı parkurlarda yarışanlardan birisi de Conan'dır. Bu oyunlar medeni bir şehrin arenasını andıran bir alanda olur. Bir yarışmada ise yarışmacılar timsahlarla dolu bir nehirden yüzerek geçmeye çalışırlar. Buraya kadar ki kısım Conan öykülerinde olabilecek şeylerken ben tamamına itiraz ediyorum. Çünkü bu yarışmalar Kimmerya'da yapılıyor. Evet, dağlı kabilelerin, barbarların, karla kışla mücedele eden kuvvetli savaşçıların, kışın ülkesi Kimmerya'da! Kuzey ülkesinde timsahlarla dolu bir nehir yazmak saçmalığın daniskası olmuş. Hikayenin geçtiği söylenen yer ile Kimmeryanın, hikayede Kimmeryalı olduğu söylenen adamlar ile Hibrorya Çağı Kimmeryalıların alakası yok. Roy Thomas sonrası dönem ne yazık ki bir çok mantıksızlıkla dolu.
 
Üst